» »

ventilator glasno brni - 2 tedna po nakupu laptopa

ventilator glasno brni - 2 tedna po nakupu laptopa

yabuk ::

lp

Pred 2 tednoma sem dvema tednoma sem kupil ACER nitro VN7-591G-75M9. Sedaj se mi dogaja, da ob normalni obremenitvi začne oglašati ventilator (sumim ventilator - ne morem potrditi) - in sicer nenormalno brni oz. klika. Kakšen zvok spušča - priloženo v linku.

KAKO SE SLIŠI BRNENJE: http://www.filedropper.com/vn7-591g-75m...

SPECIFIKACIJE računalnika:
http://goo.gl/0ZLqub

Zvok je konstantno prisoten in ni običajen, saj ventilator na začetku tega ni delal. Brnenje se pojavi, ko ventilator pospeši in ob pospeševanju postaja vedno glasnejši in z višjo frekvenco. Brnenje je motečo in se bojim, da bo notebook crknil.

Posodobljeno imam vso programsko opremo (BIOS, itd..)

Ali se to običajno dogaja? Ali naj laptop vrnem in zahtevam novega? Hvala za pomoč

solatko ::

Kje imaš postavljen prenosnik. Če ga imaš na kakšnem prtu ali deki, ti maši odprtine na dnu in je hlajenje slabše, kot je predvideno. Prenosnik mora biti vedno na trdi podlagi, da je omogočen pretok zraka pod računalnikom.
Delo krepa človeka

Prenosnik je postavljen na trdi podlagi, tako kot mora biti. Torej nima oviranih rež za zračenje. Drugače hvala za odg

hojnikb ::

uveljavljaj garancijo...
#brezpodpisa

Bizkit45 ::

isti problem z V5 573G. uveljavil garancijo in od takrat nimam več problemov. tudi USB port mi ni deloval na eni strani.
tako da sem v 2 tednih menjal oba ventilatorja in pa matično ploščo.
pri menjavi ventilatorjev sem prenosik dobil nazaj še isti dan (klical na servis in so jih naročili, ko so jih dobili so me klicali naj prinesem laptop in zamenjal

Hvala za odgovore. Laptop sem poslal nazaj v Nemčijo (iz tam sem ga naročil), s pojasnilom kaj je narobe. Čakam na odg. Vam sporočim kako se bo zadeva odvila. lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov laptop se prižge samo ko je narobe obrnjen (wtf?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
264655 (3108) Dzhimen
»

Pravilna uporaba laptopa in skrb zanj?

163111 (2307) srdžan
»

Brnenje Samsungove plazme

Oddelek: Zvok in slika
443497 (2679) [D]emon
»

Varstvo potrošnikov - Garancija računalnikov (strani: 1 2 )

6110851 (7534) zk_eu
»

Prenosnik Dell

6738 (233) Insane123

Več podobnih tem