Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik Dell
Prenosnik Dell
gregormay ::
Živjo.
Imam kratko uprašanje. Zanima me če kdo ve zakaj se bi prenosnik začel gret. Prede mesecem dni je bil še normalno toplel. Gledal sem nek programček kjer kaže temp. in je na cpu 85 stopinj. in tudi tipkovnica je bolj topla kot včasih. Dela še sicer normalno vse, greti pa se bolj začne ko začnem delati z Photoshopom oz če se vrtijo filmi..
Hvala za odg.
Imam kratko uprašanje. Zanima me če kdo ve zakaj se bi prenosnik začel gret. Prede mesecem dni je bil še normalno toplel. Gledal sem nek programček kjer kaže temp. in je na cpu 85 stopinj. in tudi tipkovnica je bolj topla kot včasih. Dela še sicer normalno vse, greti pa se bolj začne ko začnem delati z Photoshopom oz če se vrtijo filmi..
Hvala za odg.
gregormay ::
venitlator dela skoz, imam ga na mizi celo malo privzdignjenega da ima več prostora za zrak. Zdajle sem ga pustil urco oz dve pri miru in je tem na cpu 44 stopinj..
2gb rama, 2ghz procesor, 32 bit sistem, grafična je standardna, poganja pa win 7.
2gb rama, 2ghz procesor, 32 bit sistem, grafična je standardna, poganja pa win 7.
Fave ::
Moj Latitude D830 ima enako težavo. Ko gledam film se temperatura GPU-ja dvigne 80 st. C in video začne štekat.
My mind's a hyper tool that fixes everything.
Insane123 ::
Ja prob id do kakega računalniškega Mojstra pa odprita komp pa bota vidla če je kaj notr narobe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pastaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2784 (1429) | negrdiraček |
» | Ati radeon in openclOddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1640) | opeter |
» | Kje se da dobiti starodavno grafično kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11478 (9465) | hojnikb |
» | Katero Ohišje ?Oddelek: Kaj kupiti | 1835 (1473) | Janac |
» | Skurjena grafa al skurjeni šiferji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 839 (781) | Sami |