Forum » Pomoč in nasveti » openoffice .odt (writer 4.1.1) v word format
openoffice .odt (writer 4.1.1) v word format
L1nK ::
Rad bi pretvoril zgornji dokument, seminarsko s slikami in opombami ter drugo ureditvijo v word (doc ali docx) format, ki bi ohranil layout in to čim bolj originalno in sicer tako, da bi ga vredu prikazali wordi od 2003 do teh najnovejših. ko hočem v writerju shranit kot .doc me že opozarja na elemente, ki jih ne bo dobro pretvorilo, tako da nisem poizkusil. katero metodo mi priporočate, ali obstaja kakšen dober extension ali plugin za Writerja, ki bi to kvalitetno storil? Sam ga ne najdem. Hvala za odgovor. PS - kaj pa to, da bi uploadal v OneDrive in potem to odprl z Word Online in nato convertal v DocX, bi bla to kakovostna metoda, je že kdo delal to?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
- spremenil: L1nK ()
Highlag ::
Meni je Word skoraj brez napak odprl diplomsko nalogo, ki sem jo sestavil v OOOrg. Manjkala je le preglednica, ki je bila vstavljena v writerjev dokument kot objekt. Ostalo je bilo BP. (office 2010 če se ne motim)
Verjetno bi omenjena metoda delovala. Kaj te pa stane da probaš?
Verjetno bi omenjena metoda delovala. Kaj te pa stane da probaš?
Never trust a computer you can't throw out a window
Frenckie ::
Pa ne pozabi shraniti original dokument nekam na varno za vsak slučaj (pa še preimenuj datoteko).
Kopijo pa pretvarjaj in eksperimentiraj, da dobiš željeno obliko.
Bil primer, da bi hčerka mojega znanca skoro ostala brez že napisane diplome, ker se je prehitro zaletela v pretvarjanje.
Kopijo pa pretvarjaj in eksperimentiraj, da dobiš željeno obliko.
Bil primer, da bi hčerka mojega znanca skoro ostala brez že napisane diplome, ker se je prehitro zaletela v pretvarjanje.
L1nK ::
Hvala. Poizkusil sem stran viewdocs online in zelo dobro prikaže odt kompleksnejše dokumente. Pri pretvarjanju sem pa vedno našel kakšno napako - uploadal sem recimo na OneDrive in odprl z Word Online, pa nisem bil preveč zadovoljen, bi moral precej popravljati.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
Yohan del Sud ::
Moj nasvet, delaj konsistentno, vseeno s čim (seveda vmesno shranjevanje pomaga). Do konca. Ko si zadovoljen z rezultatom, izvozi v PDF. In to je to. Open office (Apache Office je to po novem) zna prav lepo izvozit v pdf in vsakršne profi približke.
www.strancar.com
fosil ::
Novejši wordi naj bi podpiral odt.
Zato bi bilo po moje najbolje da dokument odpreš v wordu in ga tam shraniš v doc.
Zato bi bilo po moje najbolje da dokument odpreš v wordu in ga tam shraniš v doc.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft z Office 365 zasluži več kot z Office (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 28778 (25410) | GupeM |
» | Izšel LibreOffice 5.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 62869 (28634) | noraguta |
» | Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26181 (23178) | Mr.B |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14138 (10893) | driver_x |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24537 (16075) | BlueRunner |