» »

bricked elephone p6000

bricked elephone p6000

FX6300B ::

napomoč danes sem se odločil da bom upgrejdal na 5.0 beta ko sem priklopil mi je vse štimalo tip top ko sem v flash toolu pritisnil za flashat mi je čez nekaj časa javil napako jas bukselj je nisem prepisal vendar sem iz "strahu" probal šeenkrat ni delovalo in v device managerju se mediatek preloader konstantno connecta in disconnecta.. ima kdo rešitev oz je imel kdaj podoben problem poizkusil sem par stvari npr volume up pa potem priklopiti aja pa telefon je mrtev ne se ne prižge nič hvala

vogu ::

Običajno pomaga če z ODIN3 flešaš nov CWM rekovey.Potem pa greš v rekovery mod in izberreš data/faktory reset.
Poglej kako flešaš in kako prideš v rekovery mod za tvoj telefon na intrnetu.

vogu ::

Še nekaj sem pozabil.Na internetu sem našel da prideš rekovery pri mrtvem telefonu če ga priklopiš na elektriko-polnenje in običajni postopek volume up +home +power oz kot je za tvoj telefon predvideno.Ta postopek je pri mojem mrtvem androidu deloval.

FX6300B ::

nč od tega ni pomagal mi je ratal po dolgih mukah flashat s SPFlashtools tak da zej dela ker je itak pr flashanju u taprvo ko je bricknu prepisu use tut preloader sam je bil dost stabiln da sm zrihtu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
496105643 (22059) _ssd_sata
»

Galaxy Ace 2 root

203388 (2633) Nermal
»

Kako preveriti če je bil telefon rootan?

375497 (4283) St235
»

Huawei Ideos X5 2.3 - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
212726 (2161) 6151
»

Windows Mobile 6.5 na Omnia i900

Oddelek: Operacijski sistemi
51130 (1096) hojnikb

Več podobnih tem