Forum » Strojna oprema » hp compaq t5700
hp compaq t5700
meganboj ::
pozdravljeni dobil sem to zadevico samo se mi najbolj ne sanja kaj je to se da uporabljati kot samostojen računalnik ali ne sem malo poguglal pa nič pametnega našel pa še angleško neznam najbolje
lp
lp
MIHAc27 ::
Ja tole je čisto navaden PC.... edino zelo majhen. Žal za današnje razmere tudi zelo počasen, tako da ne vem za kaj bi ti prišel prav.
Če bi ga lahko priklopil na televizor, bi lahko na njem npr gledal internet. Filme pa edino kake stare DIVx-e.
Če bi ga lahko priklopil na televizor, bi lahko na njem npr gledal internet. Filme pa edino kake stare DIVx-e.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika (MAC or PC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2057 (1668) | xerror |
» | HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S2Oddelek: Mobilne tehnologije | 3759 (3032) | aljo558 |
» | HP vs DellOddelek: Kaj kupiti | 2111 (1804) | __X__ |
» | Preliminarni izsledki: masa antidelcev različna od mase istovrstnih delcevOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17846 (15298) | innerspace |
» | Anketa razkrila, da slovenska podjetja ne podpirajo direktive o programskih patentihOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 4071 (3201) | iration |