» »

Bug ali virus?

Bug ali virus?

gregor23 ::

Ko prizgem racunalnik se mi zadnje 2 dni zacelo dogajat da se mi sredi nicesar zacne predvajat kot nek komentator ne vem cesa. To traja nekaj sekund preneha in po dolocenem intervalu spet price. Morda kdo ve kaj je to in kako bi se tega lahko resil?

Machete ::

Kaj to pomeni sredi ničeasar? V kateri fazi 'prižganega' računalnika? Takoj, preden prideš v sistem?
Sliši se, kot da ti nekaj lovi nek radijski signal. .. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

m0LN4r ::

Haha a to iz zvočnikov?

Spomnil si me, ko je sosed vedno kosil travnik z bičesko, se je na stari televiziji isto dogajalo :)
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Duhec ::

Če si kaj prestavljal zvočnike jih prestavi nazaj na mesto kjer je bilo prej ok.
Odpri Volume Mixer (mešalnik) in s kliki na Mute pri posameznih vhodih (LineIn, Mic, CDaudio, SW Synth, ...), določi tistega, ki generira komentatorja.
http://blackbird.si/

mat11 ::

Ali pa imaš v brskalniku odprtih več oken. Edne pa je recimo youtube. To je mene matralo nekaj časa preden sem pogruntal. :)
mat

Aston_11 ::

Morda je vklopljena funkcija, kjer sistem bere besede glede na to, kam se postavi miš.

gregor23 ::

Na koncu sm nasu virus, pol sem ga zbrisa hvala bogu. Ugl ko je bil racunalnik prizgan se mu je dogajalo to da je kr nek komentator prevec navduseno nekaj ne vem kaj komentiral na minutne intervale po 5 sec hvala vseeno

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VPN in legalnost le-tega

Oddelek: Pomoč in nasveti
234058 (3338) SeMiNeSanja

glasni sosedje - kaj narediti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9025076 (21807) BigWhale
»

Ali je to pravično z strani mimovrst? )=

Oddelek: Pomoč in nasveti
498516 (6254) Siddh
»

Liga prvakov bo na voljo izklučno naročnikom SiOl-a (strani: 1 2 )

5913393 (10632) oo7
»

OMG kaj dela Manchester... (strani: 1 2 )

697038 (4900) Alexius Heristalski

Več podobnih tem