Forum » Pomoč in nasveti » Trust chatpack WEB kamera in inštalacija Win7 64bit
Trust chatpack WEB kamera in inštalacija Win7 64bit
tomaz_v ::
Pozdrav,
zanima me ali se je že kdo ukvarjal z inštalacijo te kamere na Win7. Povsod piše da ni potreben gonilnik za Win7 ampak čudesa ne spravim k življenju.
Device Manager mi jo sicer prikaže Other Devices -> Trust Webcam in zraven vprašaj. Win 7 ne najdejo gonilnika stric gugl tudi ni vrgel nič pametnega le neko svinjarijo za inštalira ki potem nekaj raziskuje pa ti na koncu predlaga zamenjavo skoraj vseh gonilnikov ampak se moraš nikjer registrirat.
zanima me ali se je že kdo ukvarjal z inštalacijo te kamere na Win7. Povsod piše da ni potreben gonilnik za Win7 ampak čudesa ne spravim k življenju.
Device Manager mi jo sicer prikaže Other Devices -> Trust Webcam in zraven vprašaj. Win 7 ne najdejo gonilnika stric gugl tudi ni vrgel nič pametnega le neko svinjarijo za inštalira ki potem nekaj raziskuje pa ti na koncu predlaga zamenjavo skoraj vseh gonilnikov ampak se moraš nikjer registrirat.
Tomaz.V
Ne windwos upadate tudi ne pomaga.
Tomaz.V
Ne še. Jih zdaj iščem.
Tomaz.V
Pod Win 7 ne laufa pa da je kaj. Zdaj sem probal na XP pa dela, bom pač v okamenelih XP uporabljal kamero.
Očitno je nekaj z Win 7 samimi narobe, ampak ker drugače dela b.p. bom pustil tako kot je.
Vseeno hvala za napotke.
Očitno je nekaj z Win 7 samimi narobe, ampak ker drugače dela b.p. bom pustil tako kot je.
Vseeno hvala za napotke.
Tomaz.V
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov HP laptop brez podpore za Windows 7? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 12367 (10160) | krneki0001 |
» | Obremenitve procesorja pri ToshibiOddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1195) | AnjaSI |
» | nalaganje win 7 na nov laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1778 (1524) | Hayabusa |
» | Drajverji se težko dobijoOddelek: Pomoč in nasveti | 2280 (2079) | amigo_no1 |
» | Windows 7 se prodaja odlično (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17390 (14784) | jest10 |