Forum » Pomoč in nasveti » Pogrešam določeno pošto
Pogrešam določeno pošto
Grizzly ::
Zanima me, kaj je vzrok temu, da mi GMail ne pokaže mailov od nekaterih pošiljateljev. Natančno sem pregledal vse mape, vse zavihke, tudi med izbrisano in spam pošto, vendar teh mailov nisem našel nikjer. Slučajno sem to opazil, ko sem v polje za iskanje vpisal prejemnika in mi je našlo neprebrano pošto, ki je v inboxu nisem videl. Sedaj ne vem, kdaj od teh pošiljateljev dobim pošto, ker se ne prikazuje. Če me zanima, moram vpisati pod iskanje. Kaj bi to bilo narobe in kako rešim težavo?
Invictus ::
Napiši sledeče v iskalno vrstico v gmailu
label: unread
Ti bo pokazal vse neprebrane emaile.
Lahko si pa tudi narediš Quick linke.
label: unread
Ti bo pokazal vse neprebrane emaile.
Lahko si pa tudi narediš Quick linke.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
To vem za unread, ampak ne bi rad tega pisal. Rad bi samo kliknil prejeto in bi mi na vrhu pokazalo neprebrano pošto, kot bi pričakoval. Saj ostali pošiljatelji se normalno prikazujejo, samo pri določenih je težava. Kaj točno si mislil s quick linki?
Bom probal narediti tako. Še vedno pa mi ni jasno, če kliknem "Vsa pošta" bi mi moralo prikazati vso pošto (izbrisano, prejeto, spam), vendar teh mailov mi ne pokaže. Če sporočila najdem z iskanjem, potem so nekje shranjena, vendar sem natančno vse pregledal in jih nisem našel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 523298 (843) | bastadu |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4985 (1424) | markhenry |
» | Prehod na Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2580 (1920) | bastadu |
» | Lokacija neprebrane pošteOddelek: Pomoč in nasveti | 914 (840) | borch |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4726 (3865) | Road Runner |