» »

Spletna trgovina

Spletna trgovina

programer123 ::

Lp, dobil sem odlično idejo za prodajo nekaterih izdelkov, ampak mi mankajo nekateri podatki. Izdelal bi spletno trgovino, kjer bi prodajal izdelke, sedaj me pa zanima ce je dovoljeno kupiti izdelek iz Kitajske (Ebay) ter ga prodati v Sloveniji (Izdelki kot so ovitek za telefon...) Ter ali imaš še kakšne druge stroške s spletni trgovini kot pa domena (Moraš odpreti SP ali kaj podobnega, ter je to plačljivo?) HVALA ZA ODGOVORE!!!

shadeX ::

ce je dovoljeno kupiti izdelek iz Kitajske (Ebay) ter ga prodati v Sloveniji (Izdelki kot so ovitek za telefon...)

Zakaj pa ne?

Moraš odpreti SP ali kaj podobnega, ter je to plačljivo?

Registrirati moraš dejavnost. Se pravi odpret S.P. In je plačljivo ja. Cca 400-500EUR na mesec. Da bi pokril samo te stroške bi moral prodati ogromno ovitkov za telefon..

Lahko si prebereš malo tole tekočo temo, ker gre praktično za podobno stvar (moraš imet dejavnost)..

Legalna prodaja programa

Evo čist basic odgovor. Kako se ti ta zadeva ne izplača pa preberi odgovore ki so pod mano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Uf, ta Slovenija... V mislih sem imel da bi prodal cca 1-2 ovitka na dan in da ni kakšnih večjih stroškov ampak zgleda da bo vse splavalo po vodi :)

mitja73 ::

s Slovenijo ni nic narobe, ob taki planirani kolicini raje probaj prodajat v Ameriki.

Fora je v tem da v Ameriki je kunkorenca itak že prevelika, v sloveniji pa ce bi dal vredu ceno bi se lahko kaj prodal :) Kot popoldanski sp pa nebi smel prodajat?

shadeX ::

Kot popoldanski sp pa nebi smel prodajat?

Lahko. Ampak je še vedno velik mesečni strošek. Bi spet moral prodati kar nekaj ovitkov da bi samo strošek pokril.

mislil sem količino, 1-2 kosa na dan ? niti za čas ki ga boš rabil za pakiranje in ukvarjanje s pošto ne boš zaslužil.

Resno bi potreboval nek posel, s katerim bi lahko še malo zaslužil ampak nažalost mi zmankuje idej, saj je v sloveniji skoraj vse nemogoče :)

Ne se omejevat na naš trg s količinco 1-2 kosa na dan, sej živiš v EU.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oneplus X (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
638104601 (41586) cryptozaver
»

Kaj prodajati preko spleta (spletna trgovina)

Oddelek: Loža
156295 (5324) buttplugs
»

Ebay nedobljeno blago !

Oddelek: Kaj kupiti
324407 (3193) Apofis

ebay (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19745339 (34730) Tilen
»

podražitev CD-R

Oddelek: Kaj kupiti