Forum » Kaj kupiti » ima kdo izkušnje s stroškmi pošiljanja iz Amazon.com?
ima kdo izkušnje s stroškmi pošiljanja iz Amazon.com?
IMPERIUS99 ::
Pozdrav,
iskal sem slušale in sem jih našel na amazon.com (torej ameriška stran) za 160$ in na amazon.de za 230e!!!
Zanima me, če ima kdo kake izkušnje s stroškmi pošiljanja iz amerike. Koliko bi me to stalo?
Hvala
iskal sem slušale in sem jih našel na amazon.com (torej ameriška stran) za 160$ in na amazon.de za 230e!!!
Zanima me, če ima kdo kake izkušnje s stroškmi pošiljanja iz amerike. Koliko bi me to stalo?
Hvala
amacar ::
Greš do konca koraka pa ti pokaže. Ponavadi so stroški visoki+plačaš ddv (če je nad 22€), ter še carino (če je nad 150€). Predvidevam, da bo iz nemčije ceneje.
IMPERIUS99 ::
#000000 ::
Odvisno kdo iz USA ti pošilja, če gre za individualno osebo, bo zna bit drago, če gre za podjetje ki ima sklenjeno pogodbo z USPS ali celo DHL in dela z enormini kolilčinami, pol ne bo hudo.
amacar ::
Zakaj bi sploh nekaj ugibal na pamet. Daš izdelek v košarico, klikneš izračun s poštnino in je to to. Če ne znaš pa link sem nalimaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34226 (3014) | Nesta |
» | Nakup na amazon.comOddelek: Kaj kupiti | 7836 (756) | Steinkauz |
» | Paket iz amazonaOddelek: Kaj kupiti | 6365 (4601) | ahonen |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 103770 (58631) | Mare2 |
» | Carina oz. davek na poštnino?Oddelek: Loža | 10464 (9529) | Princo22 |