» »

Dostop do voyo.si

Dostop do voyo.si

punxmas ::

Zdravo!

V marcu se je na voyu začel predvajati Big Brother. Večkrat me zamika, da bi si dogajanje v hiši neposredno ogledal tudi sam, a na voyu nimam aktivne naročnine.

Je kdo tako prijazen, da bi mi zaupal njegovo up. ime in geslo, da bi si BB lahko ogledal? Pišite mi na PM.

blackbfm ::

Nop, noben ni tok prijazen.

Si že poizkusil srečo? :D
Za pokalni el clasico mi jo je nekdo posodil, tako da prijazni ljudje obstajajo.

D3m ::

5 EUR na mesec boš pa že imel.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Nikonja ::

a to sranje nekdo dejansko gleda ????

loveJDM ::

s svojim telefonom si naredi 14dni free potem pa preklici,po 14ih vzemi ocetov telefon,naslednic pa od mame itd..vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.Realno ta voyo ni vreden 5e hah,10dobrih filmov je gor ,edino ce res rad gledas BB-ja...jaz sem ga imel v casu Copa del reya ker drugje ni prenosa.

shadeX ::

Za naredit voyo račun moraš imeti aktivno kreditno kartico oz. aktiven paypal. Tako da ne bo tako preprosto. Žal..

hojnikb ::

D3m je izjavil:

5 EUR na mesec boš pa že imel.

Verjetno mama ne da :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

LJ4L ::

shadeX od kdaj pa to? v času ko sem enkrat nekaj pogledal samo telefon za 14 dnevni trial to je pa vse. Ni bilo kreditne/paypala ker nej bi to se plačalo prek telefona.
LP from LJ

loveJDM je izjavil:

s svojim telefonom si naredi 14dni free potem pa preklici,po 14ih vzemi ocetov telefon,naslednic pa od mame itd..vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.Realno ta voyo ni vreden 5e hah,10dobrih filmov je gor ,edino ce res rad gledas BB-ja...jaz sem ga imel v casu Copa del reya ker drugje ni prenosa.

Saj to, ker dejansko ni vreden toliko denarja. Prijatelj, ki mi je "posodil" njegov račun, je prav tako rekel, da neke dobre vsebine na njem ni. Ogledali smo si samo pokalno tekmo Real:Barcelona.

Ta 14-dnevni zastonj dostop si preizkusil?

shadeX ::

LJ4L je izjavil:

shadeX od kdaj pa to? v času ko sem enkrat nekaj pogledal samo telefon za 14 dnevni trial to je pa vse. Ni bilo kreditne/paypala ker nej bi to se plačalo prek telefona.

Ups, pardon. Bo kar držalo. Z SMS-om lahko tudi aktiviraš ja. Se pravi več telefonov, več naročnin :D

bambam20 ::

loveJDM je izjavil:

vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.

Trajal bo 3 mesece :).

Nikonja je izjavil:

Dejansko določeni "to sranje" gledamo in opazujemo obnašanje in reakcije ljudi, ki so "prisiljeni" prostovoljno sobivati skupaj.

Najprej vsi prijatelji, zdaj pa počasi niso več vsi prijatelji in jim že popuščajo zavore in kažejo pravi obraz :).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Phantomeye ::

bambam20 je izjavil:

loveJDM je izjavil:

vec ko 2mesca pa bigbrother tak nebo trajal recimo.

Trajal bo 3 mesece :).

Nikonja je izjavil:

Dejansko določeni "to sranje" gledamo in opazujemo obnašanje in reakcije ljudi, ki so "prisiljeni" prostovoljno sobivati skupaj.

Najprej vsi prijatelji, zdaj pa počasi niso več vsi prijatelji in jim že popuščajo zavore in kažejo pravi obraz :).

Kje je meja med sociološkim opazovanjem in gledanjem kot obliko preživljanja prostega časa? :D

D3m ::

In kje je meja med igranjem in kar vidiš na ekranu, ko par zadev editirajo. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Netrunner ::

bambam20 je izjavil:

Nikonja je izjavil:

Sranje je še preveč lepa beseda za tak show. To lahko gledajo samo tisti ki nimajo svojega življena oz. imajo dolgočasnega, kar pa na žalost jih je precej. Ne razumem ljudi ki porabljajo svoj čas da gledajo en kup primitivcev v eni hiši in samo upajo da bodo videli kako sex sceno ipd... No to je samo moje mnenje... da ne bo kdo preveč užaljen

BorutK-73 ::

V eni drugi temi za voyo sem jaz prilepil kodo za en mesec free dostopa.

Sade ::

a bi jo lahka prilepil še sem ali pa vsaj npaisal v kateir temi si jo ze dal!

Hvala ti !

black ice ::

Maš že pod predlaganimi temami spodaj. Lenoba ni kvaliteta s katero bi se lahko pohvalil.
Voyo

Sade ::

hm to so stare kode, mislim, da ne delajo več, bom pa probu...

Excalibrus ::

Ni kvalitetnih vsebin, strem je boljše najti na webu, da o kvaliteti komentatorjev ne govorimo... Govorim o streamih tekem

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Thor: Love and Thunder [Thor 4] (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8415434 (5388) Ganon
»

Netflixu bežijo ameriški gledalci, drugod počasnejša rast novih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
6123616 (20661) Geho
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15443527 (37172) next3steps
»

Kickass šu po gobe.. (strani: 1 2 )

8921749 (14315) PrimozR
»

Trgajo mi denar ?

276589 (5269) Tilen

Več podobnih tem