» »

Kakšna je vaša plača?

Kakšna je vaša plača?

««
7 / 13
»»

sass628 ::

Referent plačilnega prometa

Plača: 740€(neto) + prevoz in malica = cca. 980-1000€
Nagrade: Regres 1300 bruto, božičnice ni

Izobrazba: ekonomski tehnik
Stopnja: V
Delovna doba: 2 leti
Delovni čas: od pon-pet 7:30-15:30 ali 8:00-16:00, vikendi in prazniki frej, 160ur/mesec (tu in tam kaka nadura)

Jerry000 ::

Designer
Plača: malo manj od 1200€ (neto s prevozom in z malico).
Delovna doba: Malo manj kot cca 1,5 let (sem ne štejem študentsko delo)

Machete ::

študentskega dela
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Lion29 ::

Machete je izjavil:

In kaj je fora, da tako osebne zadeve pišete tu? BB sindrom?

ja, da se ven mecemo, a ne? :D

vedno mi je bilo debilno dejstvo, da se placa smatra kot neki zelo osebnega...

zakaj je folku nerodno povedat? no, razen tea ker so sosedi nevoscljivi?

vostok_1 je izjavil:

Ej, kako zgleda 600€/dan?

Kakšne kompetence in zahteve so to, da ti je nekdo pripravljen toliko plačat.
Ok...če je to projekt ki traja 1 teden...i get it. Ampak da je to redna plača, let's say 5 let. Je to kar zajeten kup denarja.

Hm... vsaj 10 let (relevantnih) izkusenj v eni stroki, po moznosti v tisti drzavi (reference)...
In kot je rekel Invictus, preselit se je treba, cimprej

jaz osebno imam 20+ let izkusenj..

sem pa kontraktor in ne redno.... pogodbe so ponavadi vsaj 6 mesecev.... zadnja 6 mesecev in ravno vceraj podaljsal za nove 3.... (po isti tarifi)... in po izsteku te mi obljubljajo 12 mesecev (po visji)

precej folka tukaj zaslzi precej vec... sploh v financnem sektorju (bankah in podbnih).

edino kar se tolcem po glavi, da nisem prisu vsaj 10 let prej
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Ma ni ZELO osebno, ampak da razlagaš neznancem, pa je malce nenavadno. Ker razen če ne obrazložiš totalno svojega urnika in vseh delovnih nalog, da si lahko malo predstavljamo kaj moraš za to počet, nima nobenega smisla neke suhe cifre metat v eter.

Invictus ::

Lion29 je izjavil:

zakaj je folku nerodno povedat? no, razen tea ker so sosedi nevoscljivi?

Moraš dražit sosede ;).

Lion29 je izjavil:

edino kar se tolcem po glavi, da nisem prisu vsaj 10 let prej

Same here...

Bi bil lahko že v penziji...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

Machete je izjavil:

Ma ni ZELO osebno, ampak da razlagaš neznancem, pa je malce nenavadno. Ker razen če ne obrazložiš totalno svojega urnika in vseh delovnih nalog, da si lahko malo predstavljamo kaj moraš za to počet, nima nobenega smisla neke suhe cifre metat v eter.

normalna sluzba v pisarni od 9h-18h
delo v teamu
agile proces
front end dev - angular2

v moji stroki zelo pomembno, da si vedno na tekocem z novimi tehnologijami

se kaj te zanima? kdaj si rit brisem? :D - prej, doma... preden grem v sluzbo :D

tikitoki je izjavil:

Vprasaj prebivalce Azije, ki se dusijo v smogu, ali ima pescica pravico, na njihov racun bogateti? Pegasus ima prav, ce stejes bottom line samo v dolarjih, potem imas izkrivljen pogled na svet.

Komu mar zanje? Meni se. Sam se ukvarjam s problemi v Evropi in se jim prilagajam.

Folk bi pa kar vlekel neke silne plače brez odgovornosti in dela. Tako pač ne gre.

l0g1t3ch ::

Lion29 je izjavil:

Machete je izjavil:

delo v teamu
agile proces
front end dev - angular2

se kaj te zanima? kdaj si rit brisem? :D - prej, doma... preden grem v sluzbo :D

Torej če trenutno v slo veljaš za štručkota za: JS, angular, angular2, html5, css in imaš tu 150€/dan bruto plače, bi z selitvijo v UK to dvignil na 600€/dan (je to mišljen bruto )?

A moraš bi za to cifro v top 1% ljudi oz. ti mora pasti sekira v med. Ali je to dosegljivo že s tem da si nekaj boljši od povprečja?

harmony ::

Invictus je izjavil:

Folk bi pa kar vlekel neke silne plače brez odgovornosti in dela. Tako pač ne gre.

Aja? Zakaj je potem cistilka tako slabo placana? Pa dela po cele dneve in je tudi odgovorna za higieno?

Pusti ta sranja za koga druzga. Eni vlecejo mesecne place po par 10k, pa naredijo pol kurca, medtem ko eni garajo ko svinje in ne dobijo niti jurja.

harmony je izjavil:

Aja? Zakaj je potem cistilka tako slabo placana? Pa dela po cele dneve in je tudi odgovorna za higieno?

Pusti ta sranja za koga druzga. Eni vlecejo mesecne place po par 10k, pa naredijo pol kurca, medtem ko eni garajo ko svinje in ne dobijo niti jurja.

Ah dej ne seri. Čistilka nima nobene odgovornosti. Če pa hočeš jamrati nad zblojenih slovenskim sistemom, pa odpri svojo temo. Sicer drugje po Evropi ni nič boljše. Če si ti nesposoben zaslužiti več, je to tvoj problem.

Dejstvo pa je, da ni treba biti nek stručko za dobro tarifo. Dobro tarifo dobijo freeelancerji, ker:

- nimajo redne službe
- imajo kratkotrajne pogodbe, ki seveda pol kar trajajo (meni podaljšujejo vsake pol leta)
- imajo jajca se preselit
- so se sposobni preselit čez vikend (pač riskiraš hotel za nekaj časa, spet jajca)
- niso breme računovodskih oddelkov in delodajalca zaradi vseh mogočih bonitet redno zaposlenega (en račun in timesheet na mesec)
- nimajo problemov z integracijo v novo firmo
- imajo reference prejšnjih projektov
- tehnična odličnost niti ni na prvem mestu, zato je tudi zadnja.

Če bi vedeli kaki šalabajzerji so dobivali mojo dnevno tarifo, bi se zgrozili. Ampak so imeli jajca, in prišli delat 1000 km stran.

Jerry000 ::

Ne želim se vmešat v to vaše kreganje. Samo zanima me Invictus, imaš družino? Kako je takrat z selitvijo? Verjetno 3x premisliš..

l0g1t3ch je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Machete je izjavil:

delo v teamu
agile proces
front end dev - angular2

Torej če trenutno v slo veljaš za štručkota za: JS, angular, angular2, html5, css in imaš tu 150€/dan bruto plače, bi z selitvijo v UK to dvignil na 600€/dan (je to mišljen bruto )?

A moraš bi za to cifro v top 1% ljudi oz. ti mora pasti sekira v med. Ali je to dosegljivo že s tem da si nekaj boljši od povprečja?

definiraj struckota?

well, jaz sem zacel z 250 funti na dan (bruto... cifre so bruto, ja)... tukaj... in to je absolutni minimum... pa se to je veliko vec, kot v slo

nekje za nekoga, ki se spozna.. ima vsaj 5 let izkusenj z referencami so place 300+ ... nekaj normalnega... dobre place so 450+, to je po mojem top 20%

pa da se omenim, kot kontraktor si moras sam pol placevati penzijo, pa seveda nimas placanega dopusta ali bolniske

sploh ne vem kaj razmisljas in oklevas... vsi ki so prisli so mi hvalezni... tak da pot pod noge

Jerry000 je izjavil:

Ne želim se vmešat v to vaše kreganje. Samo zanima me Invictus, imaš družino? Kako je takrat z selitvijo? Verjetno 3x premisliš..

kolega je okleval 1 leto... ima zeno in malo hcerko... zdaj je ze vec kot leto dni tukaj (z druzino seveda)... vesel

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

Crossfire ::

Na koncu gledano - banaliziram - 20x 300 funtov bruto ni niti nek keš...v okolju, v katerem te samo najem stanovanja lahko košta 2000 funtov po tamalem.

Jerry000 je izjavil:

Ker si tako dobro plačan, greš lahko vsak vikend domov.

Če ti pa baba dela za 700 EUR, je pa lahko tudi gospodinja in gre s tabo. Sam Slovenke so preveč zahojene za ta korak, ker delajo kvazi kariero, kjer imajo po 10 letih plačo 800 EUR namesto 700. pač dvodnevna tarifa po davkih in stroških.

Crossfire je izjavil:

Na koncu gledano - banaliziram - 20x 300 funtov bruto ni niti nek keš...v okolju, v katerem te samo najem stanovanja lahko košta 2000 funtov po tamalem.

2000 funtov? dej ne nakladaj......ce zelis zelis ziveti v 3 sobnem stanovanju? ali v centru v velikem enosobnem

za 600 funtov dobis sobo v spodobnem stanovanju kjer si delis s parimi osebami stanovanje (za zacetek cisto kul) (2-3 dni dela)
za 1000-1300 dobis spodobno enosobno stanovanje kjer si sam (3-5 dni dela)

kot prvo je ~22x 300 funtov.... kot drugo, to je precej mini placa... moja prva pogodba (6 mesecev) je bila 250/dan bruto in sem cisto komot shajal.... druga pa ze 400/dan

nehte se izgovarjat.... da to ni nek kesh in bla bla bla... def. je vecji kesh kot v slo... izkusnja in ucenje je pa neprecenljivo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

D3m ::

Sedaj ste me pa malo zmedli?

Tema je na mestu ali ne?

P.S.
Sicer pa je vedno tako, da tisti, ki so glasni nimajo oz. so prikrajšani, ker so nesposobni (se pardoniram ampak tako je).

KraitPay je izjavil:

Mogoče ga je strah, da bi kdo dobil več? :)
No dragi @D3m, si eden bogatejših slo-tehocev, če ti bo kaj lažje. In ja, sem ti fauš, mogoče ti bo sedaj še lažje?

No da gremo nazaj na temo.
Plača: 1300 bruto + max. malica (6€) + 60% potni stroški (ostalo dobiš, ko si na dopustu).
Regres: 1200€ bruto
Božičnica : cca. 500 Bruto
13. Plača : cca. 500 Bruto

- proizvodnja izdelkov za avtomobilsko industrijo.

Ziher vam že prodajamo merila ali embalažo? :)

Ne biti fauš. Tema je na mestu.

P.S.

Delovna doba 10 let
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Ne bom rekel, da 6k na mesec ni soliden znesek, ampak standard, ki sem ga videl v UK in Usa je neglede na bajne zaslužke žalosten.
Stanovanja, kvaliteta gradnje, dojemanje arhitekture, javna infrasturktura je kot v tretjem svetu. Imaš milionarske predele in stroge centre, kjer je seveda vse špica, ampak ostalo, se lahko samo križaš kakšna revščina. In za neke lunkje v Londonu plačujejo zneske da padeš dol. Res je London, ampak da zato živiš kot podgana in prideš zvečer spat, tudi prav. Ampak prodajanja drenjanja s tremi cimri v kleti kot življenski jackpot je tudi malo pretirano (če nisi ravno 20 let star) :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Machete je izjavil:

Ne bom rekel, da 6k na mesec ni soliden znesek, ampak standard, ki sem ga videl v UK in Usa je neglede na bajne zaslužke žalosten.
Stanovanja, kvaliteta gradnje, dojemanje arhitekture, javna infrasturktura je kot v tretjem svetu. Imaš milionarske predele in stroge centre, kjer je seveda vse špica, ampak ostalo, se lahko samo križaš kakšna revščina. In za neke lunkje v Londonu plačujejo zneske da padeš dol. Res je London, ampak da zato živiš kot podgana in prideš zvečer spat, tudi prav. Ampak prodajanja drenjanja s tremi cimri v kleti kot življenski jackpot je tudi malo pretirano (če nisi ravno 20 let star) :)

edino kar lahko recem je....HAHAHAHA

jaz zivim kot car...
spodobno dvosobno stanovanje
1x ne mesec mishelin star restavracija (razlicna seveda)
5x na mesec fajn vecerja zunaj
nonstop razlicna hrana (od japonske, indijske, spanske, italjanske, francoske, etc)
1x-2x na mesec predstava (muzikl, standup[tipo louis ck, gabriel iglesias, russel peters], drama, koncert)
1-2x na teden tenis lekcije
bazen vsako jutro
pa seveda uzivam Amazon perkse kot delivery v 2h urah ali naslednji dan
vsemogoce takeawaye dostave
javni prevoz je def. zelo spodoben
in potujem 2-3x na leto (zdaj bom malo vec)...

in na koncu, se vedno prisparam vsaj polovico place ;)

Lion29 je izjavil:

Machete je izjavil:

edino kar lahko recem je....HAHAHAHA

jaz zivim kot car...
spodobno dvosobno stanovanje
1x ne mesec mishelin star restavracija (razlicna seveda)
5x na mesec fajn vecerja zunaj
nonstop razlicna hrana (od japonske, indijske, spanske, italjanske, francoske, etc)
1x-2x na mesec predstava (muzikl, standup[tipo louis ck, gabriel iglesias, russel peters], drama, koncert)
1-2x na teden tenis lekcije
bazen vsako jutro
pa seveda uzivam Amazon perkse kot delivery v 2h urah ali naslednji dan
vsemogoce takeawaye dostave
javni prevoz je def. zelo spodoben
in potujem 2-3x na leto (zdaj bom malo vec)...

in na koncu, se vedno prisparam vsaj polovico place ;)

Sem srečen, da je Slovenija rešena še enega takšnega kot si ti.
Livin' high life wannabe...

Zgodovina sprememb…

Crossfire je izjavil:

ta fuk? high life? lol

Crossfire je izjavil:

Živi pač normalno življenje. Ima pač druge potrebe. High life my ass...

Meni tudi paše 4 tedni jadranja na leto. Plus morje. Če se bo dalo, se temu pač ne odpovem.

Kako resnično... -> http://siol.net/siol-plus/kolumne/druzb...

Ti pa lepo delaj za male pare, ker drugače ne bo materiala za jamranje...

Zgodovina sprememb…

Važno da si ti in tvoja družina srečni kjer ste :]
Jaz ne zamenjam za 10k/mesec svojega okolja, kolegov in hoste v kateri se zgubim s kolesom.. Pa nisem nek tree hugging hipi, ampak da bi pa se pa za amazonovo 2 urno dostavo, generični mjuzikal, kloriran bazen in tenis po urniku drenjal s sodrgo, naaaaah.

Lion29 je izjavil:

Crossfire je izjavil:

ta fuk? high life? lol

Saj sem napisal.

So v pomanjkanju, ker se ne obrnejo.

Sicer pa to ni "high life", kot ga omenja.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Machete je izjavil:

Jaz ne zamenjam za 10k/mesec svojega okolja, kolegov in hoste v kateri se zgubim s kolesom.. Pa nisem nek tree hugging hipi, ampak da bi pa se pa za amazonovo 2 urno dostavo, generični mjuzikal, kloriran bazen in tenis po urniku drenjal s sodrgo, naaaaah.

wow... vsakemu svoje... ampak ta komentar veliko pove
zato pa folk samo jamra v slo, non stop

Utk ::

Še vedno nobenga konkretnega odgovora o družini, razen kolega z malim otrokom (ki so še najmanjši problem, sploh če je žena doma).
Kolk jaz vem, je vsaj en od teh mojstrov (grdo) ločen. Kaj pa ostali?

Utk je izjavil:

Še vedno nobenga konkretnega odgovora o družini, razen kolega z malim otrokom (ki so še najmanjši problem, sploh če je žena doma).

zena ni doma... 2 meseca ja.. dokler ni nasla sluzbe...

jaz sem prisel sem samski... poznam pa se vsaj 3 druge SLO pare z otroci tle v Londonu, prisli brez problemov...

je pa lajf z malim otrokom def. drag, sploh napram slo...

Poročen
2 otroka (2 leti, 4 mesece)
Žena na porodniški še do letošnje jeseni
|HP EliteBook|R5 6650U|

Lion29 je izjavil:

Crossfire je izjavil:

ta fuk? high life? lol

Če napišeš cel odstavek, v katerem opisuješ kaj vse ti dogaja tam zgoraj za par sto bruto na uro kot nekaj o čemer lahko mi peasanti tukaj samo sanjamo...
For real!

D3m je izjavil:

Poročen
2 otroka (2 leti, 4 mesece)
Žena na porodniški še do letošnje jeseni

Sej me ni zanimalo zate...čeprav vem, da se maš tudi za uspešneža najmanj v rangu Loginov.

Lion29 je izjavil:

Utk je izjavil:

zena ni doma... 2 meseca ja.. dokler ni nasla sluzbe...

jaz sem prisel sem samski... poznam pa se vsaj 3 druge SLO pare z otroci tle v Londonu, prisli brez problemov...

je pa lajf z malim otrokom def. drag, sploh napram slo...

Samski z 20 let izkušnjami? Tudi prav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Lion29 je izjavil:

Machete je izjavil:

wow... vsakemu svoje... ampak ta komentar veliko pove
zato pa folk samo jamra v slo, non stop

Ne jamram niti približno, res pa da jih veliko v sloveniji pretirano. Ampak osebno se poščijem na aspiracijske trende, ki si jih opisal. Plastična 'magazine cover' uspešnost.. Ampak kot rečeno to so osebne preference, vsak ima svojo srečo. V najdražjih restavracijah se dokaj mučim, najboljši koncert mi je na metelkovi za 5€ plus dva piva itd.. Za moje pojme pač raje doplačam, kot da živim to kar ti. Pa ne mislim nevoščljivo ali žaljivo, samo nakazujem kako smo si različni in je sreča relativna.
V glavnem, da zaključim prazno klobasanje, ne pluvaj ljudi ki ne želijo tega kot ti (ker jih tako spodbujaš da sledijo tvoji poti). Eni so z 800€ super srečni, eni ste šele z nekaj 100 na dan..

@Utk
Čemu sploh sprašuješ na splošno potlej?

800€ pa, če ima odličen delovnik je tudi fino.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Crossfire je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Crossfire je izjavil:

ta fuk? high life? lol

Če napišeš cel odstavek, v katerem opisuješ kaj vse ti dogaja tam zgoraj za par sto bruto na uro kot nekaj o čemer lahko mi peasanti tukaj samo sanjamo...
For real!

moj odgovor je bil direkten odgovor komentarju, ki je oznaceval revscino tle... zato je bil tudi napisan v takem tonu...
in ja... v slo def. tega ne mores poceti, nikjer... in tukaj, to niti pod razno ni high life... standardi so zelo drugacni...... ampak zame je to zelo, zelo spodobno... in sem zelo vesel in srecen tukaj....

in se enkrat, ni misljeno kot zanicevalno vi slovencki ste bogi.... ampak v smislu VSAK lahko pride sem in lahko izkusi malo bolj lagodno zivljenje... in se ni treba skozi pritozevati kak ni sluzb, ali da so malo placane... ali pa da direktorjev bratranec dobi boljso placo

tukaj je priloznosti za vsakega.. govorim iz izkusenj.. pomaga ali svetoval ze nekaj ljudem, ki so mi sedaj hvalezni... samo pot pod noge je potrebno in malo jajca v roke prijet...

D3m je izjavil:

@Utk

Sprašujem tiste, ki so šli v tujino za velik denar kako je to vplivalo na te stvari.
Če si v 10 letih prilezel do 1300 verjetno še ni dovolj, da ti bi baba pol pobrala in šla, al kaj.

Utk je izjavil:

Samski sem prisel sem s 16 letnimi izkusnjami ;) - funkcionalna pismenost je vcasih kar pomembna

Machete je izjavil:

Saj jaz tudi ne.

2x sem bil v tujini po nekaj mesecev, zdaj lepo delam od doma brez delovnika. Samo da je delo narejeno. Včasih stisnem 2 dni in naredim delo za cel teden. 3 dni fraj... Včasih delam zjutraj, vmes športam, in delam zvečer. Kaj bi še hotel...

Ampak, če ne riskiraš, tudi nič ne dobiš.

Če so ti pa kolegi in zapijanje z njimi bolj pomembni kot zagotovitev ekonomske osnove za družino, pol pa si malo razmisli o prioritetah.

Zgodovina sprememb…

Lion29 je izjavil:

Utk je izjavil:

Samski sem prisel sem s 16 letnimi izkusnjami ;) - funkcionalna pismenost je vcasih kar pomembna

Ne bom vprašal, če si še zmeraj samski, da ne bo čudno izpadlo.
Če bi kdo hotel kaj o tem napisat, pustimo kolege od kolegov, že bi, in bo.

Utk je izjavil:

D3m je izjavil:

@Utk

Sprašujem tiste, ki so šli v tujino za velik denar kako je to vplivalo na te stvari.
Če si v 10 letih prilezel do 1300 verjetno še ni dovolj, da ti bi baba pol pobrala in šla, al kaj.

Baba ima s.p. in niti ne razmišljam zakaj bi rada moj keš, če sama napraska 2000 neto?

P.S. glede na kvoto mi je bilo rečeno, da imamo lahko do 1500 neto samo se bom moral pri par strankah in projektih malo potruditi.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Alien123 ::

Sami močni v denarju tukaj, en pametn bolj kot drugi :D

Aja? 1300 bi moral biti minimum v SLO, če mene vprašaš.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Utk je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Utk je izjavil:

Ne bom vprašal, če si še zmeraj samski, da ne bo čudno izpadlo.
Če bi kdo hotel kaj o tem napisat, pustimo kolege od kolegov, že bi, in bo.

nisem samski, ne ;)
pa se to lahko dodam zraven recimo... tle v londonu moras biti res grd in asocialen da ti uspe ostati samski :D

koyotee ::

1100-1200 neto, za 8 urni delavnik, dopoldne/popoldne.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

D3m je izjavil:

Baba ima s.p. in niti ne razmišljam zakaj bi rada moj keš, če sama napraska 2000 neto?

P.S. glede na kvoto mi je bilo rečeno, da imamo lahko do 1500 neto samo se bom moral pri par strankah in projektih malo potruditi.

1500 neto na mesec je eno tedenska bruto tarifa v tujini. Relativno slaba... Začetniška.

Športni trener je.
|HP EliteBook|R5 6650U|

kmegli ::

IT administrator

V. stopnja
ravno podpisal
1300€ neto z dodatki + regres, božičnica, 13. plača

koli99 ::

Jao koliko nevoščljivosti na kupu... Vsak živi svoje življenje in si ga oblikuje kot si ga sam želi.

Da ne bom Off topic:

Plača: 2358EUR(bruto) osnova
Nagrade: Regres 1085EUR(bruto), 13.plača 1700EUR(bruto)

Izobrazba: uni. dipl. inž. str
Stopnja: VII
Delovna doba: 4 leta
Delovni čas: od pon-pet 8:00-16:00, vikendi in prazniki fraj, nadur precej ampak ne na podjetju temveč se službena potovanja(pot) štejejo kot nadure, tako da je en čezoceanski let cca. 20ur nadur plačanih. Stroškov na potovanjih ni, dnevnice so pač dodaten bonus.
In ker se teh dodatnih prihodkov nabere precej (dnevnice+nadure) je realna izplača plača precej višja od osnove.

Graf nakazil od začetka zaposlitve, rdeča linija je dvig plače.
 graf

graf

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koli99 ()

detroit ::

Meni je kar ušeč Lion29's prihodek, samo glede na to, da nisem pripravljen iti v "zagaman" london med tiste (po mojih izkušnjah) snobovske inbrede, si ne zaslužim tega. Simple maths:)

Sicer pa čestitke vsem za plače nimate slabih
Skero

KraitPay ::

Tudi meni so všeč plače nekaterih :) Mi je zelo všeč da se znate prodajati.
Jaz se namreč ne znam in ne zmorem. Še lepše mi je, ko vidim plače srednješolcev in nimajo tako slabih (kar je zopet dokaz znanja in/ali dobre osebne prodaje). Tako da, kapo vam dol in še veliko povišic vam želim.

Mogoče kakšen nasvet za nas amaterje, ki smo komaj začeli s službami, kako do napredovanja/boljše plače?

Besna Glista ::

Se strinjam z Machete in detroit. Čestitke vsem "angležem" za vaše plače, tudi dva bivša sodelavca sta šla pred kakim letom ali dvemi gori n zaslužita in živita precej bolje kot tu. Pravilno, vsaka čast. Verjamem, da bi tudi sam zaslužil in živel bolj hmm, bogato, kot tu, kjer dobim 1500EUR neto za od 7-9 do 15-17(kakor mi paše) pon-pet.

Ampak za odrinit v tujino in pustit vse za seboj moraš pač biti takšna oseba, da ti to "bogato" življenje toliko pomeni. Meni naprimer ne. Predstave, bazeni, .. za te zadeve imam že v Sloveniji možnost, pa me nič kaj ne privlači. Sem pa srečen s svojo družino, s kolegi, s svojim hobijem in mirnim okoljem v katerem živim. Tako ad je pač potrebno razumet obe strani.

No, treba je razumeti še 3. stran. To so dežurni nergači, ki jamrajo in blatijo, ker jim je pač dolgčas v življenju...

Zgodovina sprememb…

detroit je izjavil:

Meni je kar ušeč Lion29's prihodek, samo glede na to, da nisem pripravljen iti v "zagaman" london med tiste (po mojih izkušnjah) snobovske inbrede, si ne zaslužim tega. Simple maths:)

Sicer pa čestitke vsem za plače nimate slabih

london je ogromno mesto z 8mil ljudmi... druzis in si med ljudmi, ki ti odgovarjajo

"snobovski inbredi"

wow, just wow
««
7 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Sava Kranj ponuja za delavce 800 evrov bruto (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12323471 (20198) BigWhale
»

DOHODNINA 2017, inženirji potegnili kratko... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10530246 (24227) St235
»

Stroski delodajalca za tehnike Slo vs Aut (strani: 1 2 3 )

12533229 (30204) Matko
»

Regres, prevoz, malica - smisel? (strani: 1 2 3 4 )

15833797 (28881) Invictus
»

[Delovna razmerja]Neto znesek na pogodbi za redno delovno razmerje za nedolocen cas (strani: 1 2 )

7423191 (20644) St235

Več podobnih tem