Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z TV
Problemi z TV
andro3211 ::
Lep pozdrav!
ko sem prižgal tv je na sredini ekrana in še malo levo tak črn madež in slika ki je na tem madežu je bolj črna kot pa navadna slika baje da je tv stal nekaj čaca v kleti in mogoče je to zaradi vlage ampak res nevem.. probal se pobristai pa ni nič.. slika se vidi čez samo bolj je temna.
Tv je znamke LG.
ko sem prižgal tv je na sredini ekrana in še malo levo tak črn madež in slika ki je na tem madežu je bolj črna kot pa navadna slika baje da je tv stal nekaj čaca v kleti in mogoče je to zaradi vlage ampak res nevem.. probal se pobristai pa ni nič.. slika se vidi čez samo bolj je temna.
Tv je znamke LG.
scipascapa ::
garancija? servis...
ni garancije - servis, ocena stroška, popravilo da/ne.
upoštevaj vrednost tvja, cene novih.
ni garancije - servis, ocena stroška, popravilo da/ne.
upoštevaj vrednost tvja, cene novih.
mucamaca2 ::
Prosim, če mi kdo zna razložiti ali so na trgu TV aparati na katerih lahko snemaš npr. filme na USB in nato med dopustom pogledaš na drugem TV, ali le na istem TV?
Yossarian ::
Nisem še naletel na TV (ali čital o tem), ki bi predvajal snemano z drugega TV-ja. Žal.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38173 (20616) | mrheker |
» | Playstation2 in črno beli tvOddelek: Konzole | 1238 (1063) | Gr0unD Zer0 |
» | Gorenje TV & scartOddelek: Zvok in slika | 1383 (1213) | joze |
» | TV - skrite funkcije na daljincuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4005 (3514) | zavajon |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2575 (1874) | glinik |