Forum » Omrežja in internet » Težava z nalaganjem pdf datotek na printbox
Težava z nalaganjem pdf datotek na printbox
Velki ::
A mogoče kdo ve zakaj mi pdf datotek noče nalagati na printbox? Datoteko lahko dodam in ko pritisnem naloži se nikjer ne pojavi kaka napaka, le v vrsti za tisk se sploh ne pojavi pdf datoteka. Word in druge formate mi naloži normalno. Problem je v tem da se to dogaja samo na mojem računalniku, torej to verjetno ni problem na strani printbox storitve. Njih sem že kontaktiral, vendar dvomim da mi bodo znali svetovati.
Kovac93 ::
Jaz imam iste probleme že eno leto in zato pošiljam kar prek maila. Support pa ne najde težave, poizkusili so naaložiti in pri njih gre, pri meni pa ne.
crniangeo ::
mate vi slucajno kaksen sumnik v imenu datoteke ? :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Velki ::
Aha ja potem zgleda da je brezupno sploh se truditi najti problem, bom tudi jaz kar tako pošiljal.
Ne nima, ime sem dal "test_pdf".
Ne nima, ime sem dal "test_pdf".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Velki ()
s katerim brskalnikom nalagas ? je mogoce ie v 10/11 ? compatibility mode si probu ?
se ena ideja: slucajno nalagaš enkriptano datoteko ? da ni v efs zapisu al pa kej :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [JS] Event, ko se stran naloži po "back" gumbu?Oddelek: Programiranje | 2590 (1858) | Spura |
» | Ubuntu vprašanja (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 184536 (53375) | poweroff |
» | e-Knjiga v PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1214) | ...:TOMI:... |
» | Izšla Chrome 17 in Chrome za Android Beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19813 (16156) | PARTyZAN |
» | [Bash] lit v pdf čez cel direktorijOddelek: Programiranje | 1428 (1319) | christooss |