Forum » Zvok in slika » Out of range
Out of range
borut10 ::
Pozdravljeni!
Preko VGA kabla sem priklopil dodaten ekran na prenosnik, sedaj mi na ekranu, ki sem ga priklopil napiše Out of Range. mogoče kakšna pomoč?
Preko VGA kabla sem priklopil dodaten ekran na prenosnik, sedaj mi na ekranu, ki sem ga priklopil napiše Out of Range. mogoče kakšna pomoč?
Napajalc ::
Previsoko osveževanje zaslona, poizvedi kolikšno je priporočljivo osveževanje "zunanjega" monitorja in nastavi.
Napajalc ::
Desni klik na namizje-personalization-display-adjust resolution-advance setings-monitor. Pa še pravilno resolucijo nastavi seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Napajalc ()
hojnikb ::
pomaga, če vemo kater OS laufaš.
Kristalna krogla namreč med počitnicami ne dela :)
Kristalna krogla namreč med počitnicami ne dela :)
#brezpodpisa
radmannsdorf ::
Obujam staro temo.
Nov disk, nov OS Win 10 na frendovem kompu, na mojem 22" zaslonu je vse delalo, s tem da sem preden ga je odnesel, zanalaš dal na 800x600 resolucijo, da ga bo ja njegov star 17" 4:3 monitor zaznal. No, pa ga ne, po izpisu bios in windows logo, napiše "out of range".
Kako pridti v safe mode win 10? možno brez namestitvenega dvd/usb-ja? če ga na silo parkrat resetira, se bo pojavilo okno "advanced options->safe mode" al kej takega?
Nov disk, nov OS Win 10 na frendovem kompu, na mojem 22" zaslonu je vse delalo, s tem da sem preden ga je odnesel, zanalaš dal na 800x600 resolucijo, da ga bo ja njegov star 17" 4:3 monitor zaznal. No, pa ga ne, po izpisu bios in windows logo, napiše "out of range".
Kako pridti v safe mode win 10? možno brez namestitvenega dvd/usb-ja? če ga na silo parkrat resetira, se bo pojavilo okno "advanced options->safe mode" al kej takega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5323 (4928) | 2009cero |
» | Win 7 bližnica za spremembo resolucije na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1238 (1064) | amigo_no1 |
» | napiše mi out of rangeOddelek: Pomoč in nasveti | 1717 (1496) | ___ |
» | Topel LCD zaslon in pekoče očiOddelek: Strojna oprema | 3818 (2413) | Hux |
» | LCD - ne dela!Oddelek: Zvok in slika | 873 (841) | roCkY |