Forum » Pomoč in nasveti » win 7
win 7
tinnaa ::
Pozdravlejni,
včeraj sem na novo naložila win 7 64x, zdaj imam pa na pogonu C samo slabih 20GB prostora, pred tem pa sem imela okoli 250GB? Mogoče kdo ve kaj sem naredila narobe ... aja pa rada bi da bi bil C disk čisto prazen? ker zdaj imam na C disku datoteko windows ki mi jo je včeraj ustavaril in mi pobere 15GB ? upam da se da kaj rešiti hvala vam za v naprej :)
včeraj sem na novo naložila win 7 64x, zdaj imam pa na pogonu C samo slabih 20GB prostora, pred tem pa sem imela okoli 250GB? Mogoče kdo ve kaj sem naredila narobe ... aja pa rada bi da bi bil C disk čisto prazen? ker zdaj imam na C disku datoteko windows ki mi jo je včeraj ustavaril in mi pobere 15GB ? upam da se da kaj rešiti hvala vam za v naprej :)
Egidij88 ::
Poskusi še enkrat, med inštalacijo cel c disk formatiraj. Potem bo prazen, razen kolikor winsi poberejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje C diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4402 (3527) | r3dkv1c4 |
» | C disk se mi polni "kr sam od sebe"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2496 (1776) | Invictus |
» | RamOddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (2894) | BorutK-73 |
» | Malo prostora na COddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1431) | SkIDiver |
» | Dva operacijska sistema na enem računalnikuOddelek: Operacijski sistemi | 3186 (3120) | perci |