Forum » Pomoč in nasveti » Video v Facebooku skac¨e
Video v Facebooku skac¨e
luka7 ::
Prosim za pomoc.. pred nekaj tedni se mi je v Chromu zgodilo nekaj kar ne znam popravt.
Ko gledam Facebook in ko kliknem video mi med predvajanjem kr skac¨e slika.
Poglej na link
In ne, ne steka teb comp ampak men tko videe predvaja. Kaj narediti?
Sem ze odinstaliral in nazaj instaliral chroma pa je blo isto.
Hvala za pomoc
Ko gledam Facebook in ko kliknem video mi med predvajanjem kr skac¨e slika.
Poglej na link
In ne, ne steka teb comp ampak men tko videe predvaja. Kaj narediti?
Sem ze odinstaliral in nazaj instaliral chroma pa je blo isto.
Hvala za pomoc
SimplyMiha ::
Ponovi mantro: "Flash je driska".
Nato poglej na chrome://plugins/ in poglej flash plugin. Je slučajno več kot eden? Je zadnja verzija?
Nato poglej na chrome://plugins/ in poglej flash plugin. Je slučajno več kot eden? Je zadnja verzija?
SimplyMiha ::
Moral bi bit Adobe Flash Player nekje. Aja, to imaš odprto chrome://extensions/, ne chrome:/plugins/... Daj vpiši v naslov to zadnje in poročaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SimplyMiha ()
GTX970 ::
Ja, 2 imaš.
Klikni na podrobnosti in pusti samo onega iz c:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\ .
Klikni na podrobnosti in pusti samo onega iz c:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\ .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Video še vedno skače. Ima kdo še kakšno idejo?
Mogoče kako vse ponastavim na original nastavitve.. pa tudi če mi zbriše vsa gesla in zaznamke pa vse nastavitve..
Še kdo kakšno idejo?
Hvala
Mogoče kako vse ponastavim na original nastavitve.. pa tudi če mi zbriše vsa gesla in zaznamke pa vse nastavitve..
Še kdo kakšno idejo?
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luka7 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash Player v Chromu ne delaOddelek: Programska oprema | 1285 (915) | AC_DC |
» | Video v Firefox ne kaže pravilno ?!Oddelek: Omrežja in internet | 6736 (6204) | čuhalev |
» | Lenovo T60 se preneha odzivatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (850) | DOOM_er |
» | Google Chrome "laga" po zadnji posodobitviOddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1300) | Boobiz |