Forum » Šola » oglati oklepaji v smislu navajanja virov ...
oglati oklepaji v smislu navajanja virov ...
lebdim ::
živjo vsem,
ob branju nekaterih diplomskih nalog sem naletel na citiranje literature z oglatimi oklepaji v besedilu.
primer:
tekst....[6]
zanima me, kako se to naredi v wordu 2013?
ob branju nekaterih diplomskih nalog sem naletel na citiranje literature z oglatimi oklepaji v besedilu.
primer:
tekst....[6]
zanima me, kako se to naredi v wordu 2013?
otago ::
Verjetno misliš tole: IEEE style @ Wikipedia
Ročni način ali pa avtomatsko. Word 2007-> References-> Citations&Bibliography->izberi stil IEEE 2006
Ročni način ali pa avtomatsko. Word 2007-> References-> Citations&Bibliography->izberi stil IEEE 2006
...:TOMI:... ::
http://www.fe.uni-lj.si/knjiznica/navaj...
Sicer pa ti predlagam, da čim prej začneš z učenjem latex-a in prenehaš z uporabo worda, če ti živci kaj pomenijo.
Sicer pa ti predlagam, da čim prej začneš z učenjem latex-a in prenehaš z uporabo worda, če ti živci kaj pomenijo.
Tomi
lebdim ::
vem, poznam LaTeX ... diplomsko imam že napisano, že sprintano. vendar me je zanimalo za to citiranje IEEE. hehe, bom pa v naslednjih dokumentih uporabljal LaTeX.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navajanje virov vprašanje?Oddelek: Šola | 4076 (3424) | lonewolf_ |
» | Zakaj obojestranska poravnava besedila v diplomski nalogi?Oddelek: Loža | 9507 (7810) | moj_nick |
» | Latex začetne težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1108) | cesnja |
» | Word vs. Latex (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13819 (10705) | GnuceLee |
! | V matematičnih/fizikalnih temah prosim uporabljajte LaTeXOddelek: Šola | 40324 (35800) | lebdim |