» »

Študentski domovi - rožna dolina

Študentski domovi - rožna dolina

Amarena ::

Živjo,
odločila sem se preseliti v rožno dolino in me zanima malo kakšno je stanje v domovih. Želim si biti v apartmaju, ali lahko kdo deli kakšne izkušnje iz domov, ki imajo apartmaje?

Najbolj me še zanima 13ka, ker sem opazila, da je precej cenejša od ostalih...a kdo slučajno živi tam? A je fora v tem, da je kaj manj zrihtano glede na ostale domove?

Kaj pa žuri? Kakšne so kaj izkušnje? Nimam nič proti žurki tle pa tam, sam da jih ni preveč, pa da niso glih med izpitnim :)

Hvala

cen1 ::

Žurov med izpitnim obdobjem je bolj malo, če je res kriza se greš učit kam drugam tisti dan. Drugače pa cena odtehta vse morebitne nevšečnosti.

Hvala za odgovor. Sej cena je kr majhna v primerjavi z drugimi apartmaji.
A drugače je v redu zrihtano?

Marat ::

Zakaj apartma? Boljši je sistem sob po štukih, imaš več wcjev na voljo ter večjo kopalnico. Če je v apartmaju wc/kopalnica zasedena, moraš čakat. :)

Nisem za sobo, ker je pa preveč ljudi na te wc-je/kopalnice...pa tud v kuhni si pol ne moreš nič pustit, moraš non-stop prenašat hrano...

jojo358 ::

čav, js mam vprašanje glede domov 2 in 5. v čem je kateri dom boljši, prednosti/slabosti? zanima me tudi cena, koliko jih pride v enem aprtmaju in v katerem so večje sobe? za krkšnekoli info hvala :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Študentski domovi Maribor

Oddelek: Šola
123868 (3594) Meizu
»

študentski dom lj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
12146528 (24260) Marat
»