» »

Rootanje tablice in nalaganje novega roma

Rootanje tablice in nalaganje novega roma

zixy ::

Pozdravljeni,
odločil sem se, da se bom malo poigral s svojo staro tablico Prestigio multipad prime duo (pmp5770D). Prvotni plan je bil, da bi namesto tovarniškega androida, ki se updejta na max 4.1.1, zamenjal na CyanogenMod. Uspešno sem rootal, vendar nikakor ne morem odkleniti bootmanagerja, no, če je to sploh potrebno. Poskusil sem z rom managerjem, ki pa mi ni dovolil naložiti clockworkmoda (ni podprt), če pa želim v sedajšnjem boot managerju (verzija 3.x.x) naložiti rom iz zip datoteke, pa mi napiše "installation aborted".

Ima kdo kakšne ideje?


Že naprej hvala!

lonewolf_ ::

vendar nikakor ne morem odkleniti bootmanagerja, no, če je to sploh potrebno.


Na tvojem mestu bi si dobro prebral vse na xda developers forumu preden bi se spuščal v to, naveden stavek nakazuje da si nisi vzel verjetno niti 5min časa. Za vrsto telefonov je prav lepo opisano, če je za tvojega ne vem, če ni pač ne boš nič diral.
To je moja ideja. Sam sem se po ure zajebaval in bral, da sem končno prišel na rom, s katerim je vse delovalo kot mora.
Ne spreminjaj telefona, če ni nujno. Z eno napako ga lahko zablokiraš. Čisto.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

zixy ::

Da ne bo pomote, s tem se že zafrkavam tretji dan, prebiral xda forume, vendar je za to tablico (ni telefon) le ena tema, ki pa je v češčini (preden spet kdo zapetnjakoviči, sem uporabil google transalte, ni koristilo). Nimam se za nekega strokovnjaka na tem področju, vendar sem že odklenil kar nekaj telefonov in naložil različnih romov, tako da nisem šel tega delat kar tako v "petih minutah". Specifično me zanima za ta model, saj sem prvič naletel na to oviro, ki je ne morem rešiti.

cordoba ::

Jah problem s temi tablicami je, da ni glih veliko supporta za root, oz kot si rekel, neke ruske strani. Sam imam to srečo, da sem kupil asus tf300t, ki je bila zelo prodajna in ima velik support za custom rome. Predlagam ti, da odpreš temo na xda forumu, kjer je veliko mojstrov.

FX6300B ::

zixy mstrms1 ni mislil le pač točno za tvojo tablico pa nebom zapametnjakovčil : raje si preberi za te naprave nasploh (android- telefoni,tablice.itd) ker prvo nimajo bootmanagerja ampak iz tvojega opisa predvidevam da recovery za odklent si pa vrjetno mislil bootloader drugače če je samo ena stran po ceumu netu se jaz nebi lotol tega ker ce faila si brez tablce (po vsej vrjetnosti) ker je očitno manj priznana firma itd in se folk ne okvarja tolk z rootanjem teh tablic ker ma tako tablico samo par tisoč ljudi (čist površn podatk lahko da več lahko da manj) npr kkšnga samsunga ma pa res velik folka in če ga brickaš ga pol laži spravš k pameti drugače poizkusi z adb pa fastboot kle potegneš dol :http://forum.xda-developers.com/showthr... aja pa če bi se ti to resno lotu ti priporočam da si sam portaš cwm- clockworkmod za svojo dilo (tablca) sicer nwm kako to gre ampak mam namen mal probavat na enmu out date fonu

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FX6300B ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
496101484 (17900) _ssd_sata
»

Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1747328075 (74585) 21kiss
»

Android -ROOT (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
596896 (3527) max157
»

Samsung Galaxy S7 root

Oddelek: Mobilne tehnologije
122117 (1937) roko granata
»

Huawei IDEOS X5 U8800

Oddelek: Mobilne tehnologije
233317 (2657) errhec

Več podobnih tem