Forum » Navijanje » razlika v prikazovanju temperature
razlika v prikazovanju temperature
jurre ::
zanima me zakaj bios kaze drugacno temperaturo kot programi v windowsih?
npr, v biosu pise temperatura CPU 46°, temperatura SISTEMA 26°, v windowsih pa MBM in Sandra (v sandri pise CPU TEMPERATURE 26°) kazeta da je temperatura CPU 26°! Kdo ima sedaj prav, je temperatura CPUja 26 ali 46°?
imam sistem, ki je napisan spodaj, uporabljam pa normaln kuler za p4 ki se ga dobi v celeronu/P4 BOX
ne da bi me skrbelo samo zanima me odkod taka razlika
npr, v biosu pise temperatura CPU 46°, temperatura SISTEMA 26°, v windowsih pa MBM in Sandra (v sandri pise CPU TEMPERATURE 26°) kazeta da je temperatura CPU 26°! Kdo ima sedaj prav, je temperatura CPUja 26 ali 46°?
imam sistem, ki je napisan spodaj, uporabljam pa normaln kuler za p4 ki se ga dobi v celeronu/P4 BOX
ne da bi me skrbelo samo zanima me odkod taka razlika
- spremenil: jurre ()
TESKAn ::
Prav ti piše v BIOSu. Iz napisanega sklepam, da ti sandra in MBM bereta napačne senzorje.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
c3R4R ::
Mene je to isto enkrat zajebaval... Pol sem pa update-u bios, pa so mi začel tud programi v Windowsu prov kazat. Dej probi še ti to nardit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako gledate temperature CPU in GPUOddelek: Strojna oprema | 3643 (2967) | Pro_moted |
» | Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 34596 (11811) | BaRtMaN |
» | "Prevelika" temperatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1340 (1178) | frenk |
» | Pc MARKOddelek: Navijanje | 1426 (1145) | 1161815611 |
» | CPU temperature:123st.C!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1565 (1290) | anxieux |