Forum » Navijanje » voltaža na procesorju???
voltaža na procesorju???
pako ::
a lahko z navijanjem voltaže na procesorju kaj pridobim. Zdaj sem navil AMD-Ja 2000+ na 2100 pa bi ga rad se mal ampak je zaklenjen. Pozna kdo rešitev?
iiyamaa ::
Odkleni proc .... A imas tbred A ?
Ce ga imas tudi ce bos odklepal nebos veliko pridobil.... ampak mislim da bos dobil 1800mhz cene se vec... poskusi !
Ce ga imas tudi ce bos odklepal nebos veliko pridobil.... ampak mislim da bos dobil 1800mhz cene se vec... poskusi !
iiyamaa ::
Ni nujno da povezujes l1 linije lahko preprosto obrnes proc in povežeš dve nogici skupaj ... nevem tocno kateri ker nimam trenutno te strani v priljubljenih vendar vem da je men to uspelo z prevodnim flumastrom... samo crto sem potegnil iz ene nogice na drugo ... pravzaprav je bila to bolj pika sm stvar je delala sm sem ga prodal ker ni bil nevem kako uporaben boljsi je tbred B
mISOk ::
iiyamaa torej ti si mel Tbred-A in si odklenil množilnik tako, da si spodaj povezal tisti nogici!
Zoidberg ::
tbred A so že odklenjeni. če imaš zaklenjen proc imaš palomino
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zoidberg ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amd Athlon XP 2400+ glede navijanjaOddelek: Navijanje | 1411 (1005) | jest10 |
» | Problem novi barton 2600 vs.2×512 vs.epox 8rda+!! (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3515 (2872) | kajzer |
» | pomagajte pri odklepu Tbred AOddelek: Navijanje | 1080 (982) | boštjan |
» | Prvi 1800+ Tbred B so tu ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4726 (3490) | (*)_(*) |
» | kako prepoznat thoroughbread-a ??Oddelek: Strojna oprema | 2836 (2356) | jani |