Forum » Pomoč in nasveti » Outlook 2010-privzeti stiki
Outlook 2010-privzeti stiki
sigma1 ::
Pozdravljeni,
Tudi jaz imam na prvi uč lahek a v praksi kar trdovraten problem.
V outlook 2010 imamo med "mojimi stiki" 2 mapi. Primarna je od outlooka z imenom "STIK"in druga z imenom npr."TEST". V tej drugi "TEST" imamo večino stikov, ki jih uporabljamo in smo jo zato nastavili kot privzeto (gumb ADRESAR-ORODJA-MOŽNOSTI-ob odpiranja zvezka z naslovi pokaži najprej seznam naslovov-TEST).
Ko pošiljamo pošto se nam tako vedno najprej odpre seznam naslovov iz mape "TEST"
Težava je,ko želimo nove kontakte shraniti saj jih še vedno avtomatsko vrže v prvotno mapo "STIK"(razen če ročno klikamo in izberemo mapo) . Morebiti od vas kdo ve kako bi bilo mogoče nastaviti tako, da bi tudi shranjevalo nove kontakte primarno v mapo "TEST" in ne v mapo "STIK".
najlepša hvala
Tudi jaz imam na prvi uč lahek a v praksi kar trdovraten problem.
V outlook 2010 imamo med "mojimi stiki" 2 mapi. Primarna je od outlooka z imenom "STIK"in druga z imenom npr."TEST". V tej drugi "TEST" imamo večino stikov, ki jih uporabljamo in smo jo zato nastavili kot privzeto (gumb ADRESAR-ORODJA-MOŽNOSTI-ob odpiranja zvezka z naslovi pokaži najprej seznam naslovov-TEST).
Ko pošiljamo pošto se nam tako vedno najprej odpre seznam naslovov iz mape "TEST"
Težava je,ko želimo nove kontakte shraniti saj jih še vedno avtomatsko vrže v prvotno mapo "STIK"(razen če ročno klikamo in izberemo mapo) . Morebiti od vas kdo ve kako bi bilo mogoče nastaviti tako, da bi tudi shranjevalo nove kontakte primarno v mapo "TEST" in ne v mapo "STIK".
najlepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3225 (631) | huwi |
» | Preprost CPU testOddelek: Navijanje | 3406 (2667) | AlienRR |
» | Skripta za OutlookOddelek: Programiranje | 1308 (1160) | sistemko |
» | Mambo KomponenteOddelek: Izdelava spletišč | 1029 (909) | BluPhenix |
» | kako narediti portalOddelek: Izdelava spletišč | 3434 (3238) | #000000 |