Forum » Loža » Simobil voip si.naip
Simobil voip si.naip
matjash ::
Pozdravljeni, zanima če še obstaja simobilova storitev si.naip, saj nikjer več ne najdem nič napisanega o njej.
... bolje pozno kot nikoli.
matjash ::
Hvala. Bi poklical, če bi blo zastonj, a sem v tujini z predplačniško kartico za internet.
... bolje pozno kot nikoli.
AndrejO ::
Lani konec leta so jo prenehali tržiti, letos pa so razposlali obvestila, da jo v celoti ukinjajo tudi za obstoječe naročnike.
Za Telekom vem, da jo še ima kot opcijo za naročnike, morda jo ima tudi T-2, ki tudi nudi "četvorčke".
Za Telekom vem, da jo še ima kot opcijo za naročnike, morda jo ima tudi T-2, ki tudi nudi "četvorčke".
SeMiNeSanja ::
T-2 ponuja e-telefon, ki si ga urediš preko njihovih servisnih strani (moraš biti njihov naročnik). Da bi zadevo posebej promovirali in ponujali samostojno nisem zasledil. Zaračunavajo pa 3€/mesec za telefonsko številko +klici.
Za moje pojme kar precej skrivajo to opcijo. Jo bo morda doletela podobna usoda kot simobilovo storitev?
Za moje pojme kar precej skrivajo to opcijo. Jo bo morda doletela podobna usoda kot simobilovo storitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117930 (64677) | OK.d |
» | Govori BOB zahtevajo gesloOddelek: Informacijska varnost | 16626 (15264) | ...:TOMI:... |
» | Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 152884 (132385) | Lonsarg |
» | Nokia E71 - 3G deluje počasiOddelek: Mobilne tehnologije | 899 (880) | zee |
» | E-SMSOddelek: Omrežja in internet | 1229 (1080) | alesrosina |