Forum » Loža » Naprava za sledenje
Naprava za sledenje
BorutO ::
Pred kakim letom, sem nekje bral, da bi naj slovenca izdelala neko majhno in tanko napravico, ki se da z njo izslediti kje je ta predmet.
Gre za neko ploščato napravo, ki se da dati v/na telefon, denarnico, računalnik itd ... Zdaj se samo ne spomnim ali je se dalo nalepit na predmet ali se samo vstavi nekam, da ne pade ven.
Če kdo pozna oz. ve za to napravo, bi bil vesel, če bi nekako prišel do nje. Isto bi lahko za kako drugo napravo, ki je ploščata oz, gre vsaj v denarnico ali pa v "tokico" za tefon.
Gre za neko ploščato napravo, ki se da dati v/na telefon, denarnico, računalnik itd ... Zdaj se samo ne spomnim ali je se dalo nalepit na predmet ali se samo vstavi nekam, da ne pade ven.
Če kdo pozna oz. ve za to napravo, bi bil vesel, če bi nekako prišel do nje. Isto bi lahko za kako drugo napravo, ki je ploščata oz, gre vsaj v denarnico ali pa v "tokico" za tefon.
BorutO ::
Mislim, da je ta chipolo delo slovenca, pa tudi v predstavitvenem videu, na uradni strani kaže, kako preko karte vidiš ime kraja - Ulica 1. maja ... ;)
No, pol pa njdem to ...
https://www.chipolo.net/support
Chipolo d.o.o.
Cesta 1. maja 83
SI-1430 Hrastnik
Slovenia
Ta naprava je bila omenjena v reviji Science Illustrated Slovenija, na katero sem naročen, samo je od tega že precej časa nazaj, pa več nimam revije. Zgleda, da je to huda napravica, jo lahko sam prilagajaš. :)
Samo so svinjsko drage ...
No, pol pa njdem to ...
https://www.chipolo.net/support
Chipolo d.o.o.
Cesta 1. maja 83
SI-1430 Hrastnik
Slovenia
Ta naprava je bila omenjena v reviji Science Illustrated Slovenija, na katero sem naročen, samo je od tega že precej časa nazaj, pa več nimam revije. Zgleda, da je to huda napravica, jo lahko sam prilagajaš. :)
Samo so svinjsko drage ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenci na Kickstarterju (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41289 (2470) | cenzuriran1 |
» | Chipolo - komu dela?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7795 (2422) | Tidule |
» | Lokacija denarniceOddelek: Kaj kupiti | 5020 (3782) | J-ronimo |
» | ChipoloOddelek: Strojna oprema | 2140 (1650) | sandmat |
» | Slovenski izdelki na Kickstarterju - ko se evforija poleže (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 15091 (11102) | vostok_1 |