» »

tomato in dd-wrt problem

tomato in dd-wrt problem

#000000 ::

Matra me ena zadeva

Buffalo WHR-HP-G54 192.168.1.2 Tomato Version 1.28 by shibby
|
|
|
linksys e1200 v2 192.168.1.200 dd-wrt najnovejša

linksys je na buffalo povezan v wifi repeater mode, se pravi deluje podobno kot wifi extrnder

zadeva špila ok, ampak čez noč zgubi povezavo, ne vem kako nej prepričam tomato ali morda linksys da obdrži in ne prekine povezave ?

ker ne mislim vsako jutro to nastavljat

na linksys pa drugega kot ddwrt in tomato RAF ne morem naložit, v bistvu mi ne rata sploh naložit tomato raf, ker se ne znam povezat z TFTP klientom, pač ne znam uporabljat tega toola.

kak ideja kako to rešit ? LP

boogie_xlr ::

Probaj na oba naložiti OpenWRT. Imam doma naloženo na vseh routerjih/ap-jih in dela kot urca. Pri DD-WRT sem imel težave s stabilnostjo, prešel na OpenWRT, Tomato še nisem sprobal.

bobby ::

WDS?

ali pa tole:
http://lifehacker.com/5563196/turn-your...
ampak to primarnega pustiš pri miru, samo sekundarnega (sklepam, da je sekundarni na dd-wrt) naškljocaš po tejle konfiguraciji
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bobby ()

Sem probal svašta in vedno mi potem mreža po določenem času pade dol (na dd-wrt) routerju.

Sem probal naložit tomato RAF in ne gre, ker treba se povezat z nekim asus orodjem za uplodat firmware, tega toola nikjer ne najdem, z tftp ne gre, ker ne zazna povezave, edino preko putty-ja pa lahko dostopam preko telnet protokola, in se tudfi logiram v dd-wrt, ampak zdej moram prebrat verjetno 1001 članek da bom znal s putty-jem naložit sliko, kasneje bo seveda vse šlo v 3pm ker verjetno ne bo delalo, tako da ne vem če ne bom menjal router.

oyoy69 ::

vir

se prav moram nazaj namestit original firmware in preko tega tomato

ok bom probal :)

oyoy69 mi je ratalo namestit :) HVALA

zdej samo še v tomatu pogruntm kako narest identično zadevo.

oyoy69 ::

kaj sploh želiš? povečati doseg wi-fi-ja? če routerjev med seboj res ne moreš povezat s kablom, uporabi wds. nastavitve za tomato fw se najdejo tudi na moji spletni strani.

Lahko v tem delu hiše in etaži ni nobenega UTP kabla, tko da bi mogu na novo potegnit cca 30 metrov, kar mi ta trenutek ni ravno všeč :)

Uglavnem rad bi imel internet tudi tam, ker dostikrat uporabljam laptop, in je na buffalo routerju ki je etažo nižje in čist na drugem koncu hiše (vmes vsaj 4 stene in ena betonska plošče) wifi šibak, čeprav imam povečano moč iz 70 na 230 od 250 možnih, sej ne da je čist švoh, ampak ko z tem laptopom gledam filme ki so na serverju mi vsake tolko malo cukne video.

Ko sem postavil dd-wrt je zadeva delala kot treba, problem je edino ker zgubi povezavo po 24 urah, in ne mislm vsak dan to nastavljat.

GTX970 ::

Range extender nabavi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
18721525 (5218) mtosev
»

DD-WRT za TL-WR741ND v1.7 (za OpenVPN)?

234075 (2490) OvCa77
»

linksys wrt54gl-firmware openwrt

Oddelek: Pomoč in nasveti
132657 (2158) BCSman
»

Linksys WRT54G In Tomato Firmware (strani: 1 2 )

7418809 (11746) Hayabusa
»

linksys wrt54gl ali ?

Oddelek: Kaj kupiti
232301 (1730) gregor

Več podobnih tem