Forum » Mobilne tehnologije » Nakup mobilnika
Nakup mobilnika
DarKel ::
Pozdravljeni,
Kupujem si nov telefon ampak ker nimam lih sredstev za Iphone in S5 me zanima vaše mnenje kaj se splača kupt za sorazmerno "normalno"denarja.. razmišljal sem o Nexus5(zelo malo jih je še) ali pa tem novem MEIZU, pa me zanima a ma kdo izkušnje o tem telefonu in kaj mi se bolj splača..
hvala lp
Kupujem si nov telefon ampak ker nimam lih sredstev za Iphone in S5 me zanima vaše mnenje kaj se splača kupt za sorazmerno "normalno"denarja.. razmišljal sem o Nexus5(zelo malo jih je še) ali pa tem novem MEIZU, pa me zanima a ma kdo izkušnje o tem telefonu in kaj mi se bolj splača..
hvala lp
Nov ali star nakup Dilema nakupa novega telefona ?
Za koliko novcev ?
Nov, takrat potem nisem kupil nobenega telefona sem mel enga starega zdaj se mi pa isteče vezava pa si mislim kupit telefon.. zagledal sem se v Nexus5.. všeč mi je LG3 ampak že izven mojega budgeta... kar se tiče denarja idealno bi bilo od 100-200€ plus naročnina, sem pa pripravljen dat tudi par deset evrov več v slučaju dobrega telefona..
||_^_|| ::
Če je mogoče opcija tudi windows phone: pri mobitelu dobiš lumio 830 v paketu 2015 za 190€, kar je vrhunski deal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 527969 (24279) | Leko |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20701 (13976) | sift |
» | Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23455 (12303) | boris82 |
» | Rabljen ali nov gsm do 140€?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4239 (3340) | Sami |