Forum » Mobilne tehnologije » Igre ni presnelo in namestilo, a vseeno zasede veliko prostora. Kje se nahaja (android)?
Igre ni presnelo in namestilo, a vseeno zasede veliko prostora. Kje se nahaja (android)?
urli ::
Imam Sony Xperia M2. Presnel sem si Asphalt pa na telefonu ni bilo dovolj prostora tako da jo je presnelo samo 3/4. Igre zdaj nikjer ne najdem zasede mi pa več kot 1GB prostora :( Mogoče kdo ve kje se ta nahaja, da jo lahko izbrišem?
Pa še neki me zanima. Kje se naštima, da se mi bodo programi/igre namestili neposredno na spominsko karticno in ne na telefon?
Pa še neki me zanima. Kje se naštima, da se mi bodo programi/igre namestili neposredno na spominsko karticno in ne na telefon?
- spremenil: urli ()
Hvala, bom poskusil vendar imam na telefonu premalo prostora za cclean :( seveda sem že vse programe prestavil na spominsko ampak ta "junk" enostavno preveč zasede...
Si poizkusil izbrisati "cached data"? Pri meni "Settings">"Storage">>"Cached Data" (Kit Kat).
Sem izbrisal in pridobil le 5MB...
xda develope je izjavil:
Poglej v mapo ANDROID/OBB če maš tam kej.
Zgleda, da se res tule nahaja ta nesnaga tu notri imam za 1.5GB datotek. Lahko to vse izbrišem?
// Popravek. To je to!! Sem izbrisal in imam končno dovolj prostora! 100xhvala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urli ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14409 (11999) | Anney |
» | Win Vista - disk space gone missingOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1252) | AC_DC |
» | nexus 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 708 (600) | Dosan |
⊘ | Kako povsem izbrisati datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6616 (5467) | DeeCoy |
» | Odstranitev offica 2010Oddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1610) | BigTeeth |