Forum » Pomoč in nasveti » Problem s podnapisi
Problem s podnapisi
denisek123 ::
Pozdravljeni
Imam problem s podnapisi. Podnapisi so v srt formatu, poskusil sem v sub formatu in je isti problem. Pač datoteko s podnapisi odprem in želim malce popraviti podnapise (slovnične napake,...) in ko vse to naredim, potem podnapis shranim. Ko naslednjič odprem video, mi podnapise zazna, a delujejo nepravilno in sicer se en napis prikazuje tudi do dve minute, pa čeprav bi se moral prikazati že drug.
Upam, da ima kdo rešitev.
Imam problem s podnapisi. Podnapisi so v srt formatu, poskusil sem v sub formatu in je isti problem. Pač datoteko s podnapisi odprem in želim malce popraviti podnapise (slovnične napake,...) in ko vse to naredim, potem podnapis shranim. Ko naslednjič odprem video, mi podnapise zazna, a delujejo nepravilno in sicer se en napis prikazuje tudi do dve minute, pa čeprav bi se moral prikazati že drug.
Upam, da ima kdo rešitev.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
Mislim, da sem ugotovil za kaj se gre. Treba je podnapise urejati z namenskimi programi.
Hvala za predlog, jaz pa sem poskusil s Subtitle Edit in je super.
Frenckie ::
Poskušal sem tudi s tem programom, a sem raje urejal s Subtitle Workshop.
Mi je bil prikladen za časovni zamik podnapisov,združevanje in popravek besedila ter pretvorbo v druge formate podnapisov.
Mi je bil prikladen za časovni zamik podnapisov,združevanje in popravek besedila ter pretvorbo v druge formate podnapisov.
gddr85 ::
a si mogoče kej čas spreminjal ipd., ker jst sem včasih tud v notepad kej popravil in je vedno delalo ok
Ne, čas nisem nič spreminjal, popravil sem majhne slovnične napake in tu pa tam kakšen nepravilen vrstni red besed. Saj tudi meni ni jasno zakaj to ni delalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12612 (1270) | KiNgKoNgX |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24343 (11419) | Alessio983 |
» | .mkv in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 5113 (3937) | redo |
» | Subtitle Workshop, včasih oz. večinoma ko odprem napaka.Oddelek: Programska oprema | 1158 (1099) | GaS |
» | Kako za vedno prilepiti podapise na film?Oddelek: Zvok in slika | 2836 (2672) | ramgad |