» »

Panasonic plasma

Panasonic plasma

viper66 ::

Živjo

Imam en problem, doma imam namreč eno staro plasmo, ki me še vedno dobro služi. In sicer Panasonic th42pa50e, ker nameravam kupiti nek regal za v dnevno sobo, bi rabil za to plasmo samo podstavek. Ali mogoče kdo ve, kje bi se to dalo dobiti?

Ali mogoče servis, uvoznik?

Za predloge se vnaprej zahvaljujem

Han ::

Mogoče kakšen mizar, Baumax, Bauhaus ipd.

Gapi ::

Kako imaš pa sedaj? Na original nosilcu (stojalu) ali stenski nosilec? Če znaš švasat ali imaš koga v bližini si lahko narediš stojalo iz pohištvenih cevi in jo namotiraš na VESA luknjice.
No person is rich enough,to buy back his past.

DarwiN ::

Tega verjetno ne boš nikjer našel za kupit.. Lahko pa improviziraš.. Nek malo težji kovinski blok in gor na pravih mestih zvariš tista dva tiča. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

viper66 ::

v tej smeri sem že razmišljal, drugače sem imel v originalu podobno stojalo kot je to sivo, samo brez spodnjega dela, ker mi je pa znanec za dobro ceno prodal malce večjo stojalo z policami, sem seveda to črno stran vrgel..sedaj ko bi ga rabil, ga seveda nikjer ne bom našel...

se nagibam v drugo možnost, nakup novega tv, plasmo z stojalom vred pa pofotkat pa na bolho in ST

sicer sem razmišljal tudi o stenskem nosilcu, ker pač gledam na ceno, vem da je najceneje čisto navadno stojalo za na polico....

bom še malce razmislil

hvala vseeno

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stensko stojalo za TV

Oddelek: Loža
223126 (1535) T_F_7
»

Kako dvigniti monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
202333 (751) Rias Gremory
»

stensko stojalo za LCD ekran

Oddelek: Kaj kupiti
51969 (1865) T0RN4D0
»

Lcd sony ali plasma panasonic (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16975731 (69566) mamomu
»

PANASONIC TX-P42G15 in Stenski nosilec Pomoč

Oddelek: Zvok in slika
121919 (1851) korenje3

Več podobnih tem