Forum » Programska oprema » Program za izdelavo predstavitvenega videa
Program za izdelavo predstavitvenega videa
knoxvill ::
Pozdravljeni,
potreboval bi pomoč pri izbiri programa za izdelavo predstavitvenega videa (2 min). Izdelati nameravam video, ki bo ponazoril kako se sestavi kos pohištva (v mojem primeru miza) po korakih. Seveda bi video moral zgledati očesu prijazno, saj bi ga uporabljal za prezentacijo na sejmih.
Prosim za pomoč.
potreboval bi pomoč pri izbiri programa za izdelavo predstavitvenega videa (2 min). Izdelati nameravam video, ki bo ponazoril kako se sestavi kos pohištva (v mojem primeru miza) po korakih. Seveda bi video moral zgledati očesu prijazno, saj bi ga uporabljal za prezentacijo na sejmih.
Prosim za pomoč.
knoxvill ::
Bom napisal drugače, ker programe sem nekako našel.
Se kdo ukvarja z takšne vrste animacijami in koliko ur dela se porabi za podoben (krajši max 2 min) film:
Se kdo ukvarja z takšne vrste animacijami in koliko ur dela se porabi za podoben (krajši max 2 min) film:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok izgine po nekaj minutah - Windows 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1044) | Mesar |
» | Sistem zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4934 (4199) | karjolca |
» | Program za snemanje v igriOddelek: Programska oprema | 1268 (1089) | jizzer |
» | Program za editiranje videaOddelek: Programska oprema | 3478 (3185) | poweroff |
» | COD2- velik ping (multiplayer)Oddelek: Igre | 5232 (2907) | crazy kure |