Forum » Programska oprema » Program za snemanje v igri
Program za snemanje v igri
ski-doo600 ::
Torej zanima me kateri program je najboljši za snemanje v igri kakšne 3-5min videa. Sedaj imam fraps, ampak datoteka je potem ogromna (4min = 4gb). Potrebujem nekaj, kar mi bo na koncu video stisnilo, da ga bom lahko dal na youtube.
- spremenil: ski-doo600 ()
subby ::
lahko uporabiš še xfire, ki pa da isti rezultat kot fraps, vendar ima zraven še encoder, s katerim lahko convertaš video v mp4 in kar močno zmanjšaš velikost datoteke
bluefish ::
Jah, če pretvarjaš video v drug format pri nižjem bitrateu, potem jasno, da se zgubi nekaj kvalitete. Itak pa za youtube nima veze.
Sam bo šlo dat direkt na youtube, če z xfire-jem nardim? Ker ko sm z frapsom ni šlo. Je bil avi format, pa je napisal da ne gre convertat in to takrat ko je bil že naložen.
Fantje sem posnel z xfirejem in na namizje se mi je shranil video...še vedno prevelik. 1GB za 2min in 30sek. Dal sem ga na youtube, samo na koncu vedno napiše tole: Failed (unable to convert video file).
Pomagajte prosim..kje so odgovori? Tak velik forum kot je slotech pa tako malo ljudi je tukaj. Kar čudno se mi zdi.
Pomagajte prosim..kje so odgovori? Tak velik forum kot je slotech pa tako malo ljudi je tukaj. Kar čudno se mi zdi.
dzinks63 ::
Tisto kar si posnel z frapsom ali xfirejem, prekonvertiraj z npr: Any Video Converter z h264 kodekom v ločljivost in format katera ti ustreza, zadeva bo zasedla zelo malo prostora v primerjavi z originalom, kvaliteta bo pa zelo solidna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
subby ::
saj ima xfire možnost da ti coverta... ne vem točno kako narediš s samim xfire, razen da naredi avtomatsko ko uploadaš video
drugače pa imaš v program files\xfire mapi program imenovan xfencoder.exe, ki ti konverta v mp4 in obdržiš resolucijo ter kvaliteta ostane solidna
drugače pa imaš v program files\xfire mapi program imenovan xfencoder.exe, ki ti konverta v mp4 in obdržiš resolucijo ter kvaliteta ostane solidna
jizzer ::
Men pa fraps snema samo do 30s pol se pa avtomatsko izkljuci snemanje pa morm se posnet drugo naprej...Any idea?
jizzer ::
najdaljsi je 30 s in je tudi najvecji z 800mb....
Sem posnel novega z HalfSize 40 FPS pa je tut bil samo do 30 sekund...pa je bil samo 180 MB
Sem posnel novega z HalfSize 40 FPS pa je tut bil samo do 30 sekund...pa je bil samo 180 MB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jizzer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | League of Legends - snemanje igreOddelek: Igre | 1303 (1188) | BigSexy |
» | Kaj izbrat: .mts ali mp4Oddelek: Zvok in slika | 3827 (3557) | vasquez |
» | Program za obdelavo gameplay videaOddelek: Programska oprema | 1892 (1702) | Vajzi |
» | Call of Duty Black Ops in snemanje zaslonaOddelek: Konzole | 765 (515) | slimshady9 |
» | snemanje ingame videaOddelek: Zvok in slika | 733 (698) | legice |