Forum » Programska oprema » bitlocker-problem
bitlocker-problem
Yacked2 ::
Pozdravljeni,
ker imam na disku projekte, ki ne smejo priti v napačne roke, sem se odločil da bom disk kriptiral. Nastavil sem BIOS geslo, Windows geslo. Pri bitlockerju pa se zatakne ker ne morem zakodirati C diska. Napiše mi, da ne najde TPM... kaj sedaj ? Želim, da se do diska lahko dostopa samo če si logiran, pač da so datoteke če dostopaš z live bootam neberljive.
Kako bi zaščitil disk ?
Lp
Yacked2
ker imam na disku projekte, ki ne smejo priti v napačne roke, sem se odločil da bom disk kriptiral. Nastavil sem BIOS geslo, Windows geslo. Pri bitlockerju pa se zatakne ker ne morem zakodirati C diska. Napiše mi, da ne najde TPM... kaj sedaj ? Želim, da se do diska lahko dostopa samo če si logiran, pač da so datoteke če dostopaš z live bootam neberljive.
Kako bi zaščitil disk ?
Lp
Yacked2
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Na njihovi spletni strani dobim tako lepo sporočilo: WARNING: Using TrueCrypt is not secure
Sedaj sem naredil novo particijo 50 GB, ki sem jo lahko zaklenil z BitLockerjem, sedaj to dela, se pravi če premaknem projekte v to mapo so na varnem ?
Mare2 ::
se pravi če premaknem projekte v to mapo so na varnem ?
Če so na varnem, preveri na linku:
https://www.google.si/search?q=bitlocke...
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsungovi in Crucialovi SSD-ji ne znajo varno šifriratiOddelek: Novice / Varnost | 7856 (4612) | bbbbbb2015 |
» | Nova anketa: ali šifrirate podatke na svojem disku? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 18039 (12590) | matijadmin |
» | Zaščita datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2265 (1674) | fosil |
» | TrueCrypt na precepu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 28616 (23976) | MrStein |
» | Izšel TrueCrypt 7.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 32157 (28657) | Jst |