» »

Alcatel Idol X ali Sony Xperia M2?

Alcatel Idol X ali Sony Xperia M2?

urli ::

Katerega od teh dveh bi raje kupili? Xperio dobim za malenkost ceneje (cca. 15€) s tem da je malo rabljena, Alcatel je pa nov. Kaj pravite? Se ne morem odločiti se pa bolj nagibam k Alcatelu.

Odločitev je padla, kupil sem Sony Xperia M2 :) Zaenkrat mi ni žal, super telefon.

Robi :P ::

mam tut sam :) super fon za dobro ceno :D js sm odkleno bootloader tko da sm se znebiu stock roma OmniRom laufa kul če boš kej menjavu. Lollipop 5.0 pa rabi še popravek za kamero pa bo ;)

Ja res je super telefon za to ceno, dobi se ga že za okol 140€ (rabljenga z garancijo). Drgač mam pa jaz Kitkat 4.4.4 in mi čist zadostuje. Edin škoda k ne morš baterije zamenjat, čerpav je ta zlo dobra.

menjalnik ::

Mene osebno razočaral na celi črti, še posebej fotoaparat

Meni takšne zadeve kot je fotoaparat niso pomembne, ker je dejstvo, da se mobiteli zelo težko primerjajo že s tistimi najslabšimi fotoaparati tko da je vseeno ali je slika slaba ali malo manj slaba. Sem testiral tudi Galaxy S4 pa so bile slike v slabih pogojih porazne... pač telefon ko telefon. Slike na Xperia M2 niso nič posebnega, pač povprečje za telefon. Enkrat uspejo, drugič so slabše... Glavno, da je telefon odziven, da ima (vsaj zame čudovit) uporabniški vmesnik, dobro baterijo, spodobno velik in kvaliteten zaslon... pa da je ugodna cena ;) Pa tudi telefon mi je zelooo lep, lepši kot Samsung Galaxy S4, S5, HTC M7...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: urli ()

No js sem ga dobu za 100€ novga prek mobitela ( brez mesečnih doplačil in tega nategunskega sranja ). menjalnik, to je budget fon zato je kamera res dokaj porazna je pa cpu glede na cenovni rank dober in ima kar nekaj potenciala. Isto je bilo z galaxy nexus in nexus 4 slabe kamere ostalo dobro. Stock rom je meni delal dobro čeprav ga nisem imel dolgo je pa aosp dosti bolsi saj ni sonyeve teme in pa ostalega junka.

Sam en paket si mogu vzet, ker v prosti prodaji je pri njih zlo drag (269€) - http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...

Drgač pa samo da ti je ok, meni je tudi. Sploh ne zgleda tko budget telefon...

Ja mam pr njih naročnino pa sm dobil cenej ampak sem plačal takoj v enem obroku 108€ in to je to nimam več kakih mesečnih dodatkov je pa res da 2 leti "ne morem" od njih kar mi je pa tut ok ker sem se vrnil k mobitelu po 3 letih drugih "crap" operaterjev :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529529349 (25659) Leko
»

Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )

7420765 (14040) sift
»

Kateri telefon za žensko cena telefona do 200€ (strani: 1 2 3 )

10237523 (34281) Ghost7
»

Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )

10223796 (19600) hojnikb

Več podobnih tem