Forum » Pomoč in nasveti » Hitrost interneta
Hitrost interneta

Jerrix ::
Razmišljam o nakupu siolovega Trio paketa z 15/5 povezavo (download/upload). Živim v vasi, zato me zanima, če bo internet deloval s polno hitrostjo ali manj. Hvala!

eric_cartman ::
Siolovci ti lahko pridejo pomerit tvojo največjo hitrost in ti na podlagi tega povedo ali se ti splača kupit 15/5 ali raje 10/2.
Meni so namerili 12,2 z 1,7 km oddaljeno centralo. Torej se mi 15 ne bi v nobenem primeru splačalo. Po glavni ulici so sicer povlekli optiko, vendar ne v našo ulico, ki je stranska... -.-
Meni so namerili 12,2 z 1,7 km oddaljeno centralo. Torej se mi 15 ne bi v nobenem primeru splačalo. Po glavni ulici so sicer povlekli optiko, vendar ne v našo ulico, ki je stranska... -.-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18051 (6560) | zavajon |
» | Prekinitev pogodbe, telekom..Oddelek: Omrežja in internet | 7405 (6399) | GenZNPC |
» | Seagate ukinja 2,5-palčne trde diske s 7200 rpmOddelek: Novice / Diski | 6185 (4680) | SuperVeloce |
» | Internetni ponudnik v MariboruOddelek: Omrežja in internet | 7571 (7031) | MonkeyHead |
» | CES 2012: Lightning Bolt slab AMD-jev konkurent ThunderboltuOddelek: Novice / Matične plošče | 5983 (4547) | mihec87 |