» »

Problem z zvokom iz PCja v AUX na avto radiu

Problem z zvokom iz PCja v AUX na avto radiu

primo ::

Imam čuden problem in prosim za pomoč. V avtu imam že več let montiran CAR PC. Osnovna plošča je Zotac IONITX-F-E. Prej sem imel inštalirane Windows 7, sedaj pa sem namestil Win 8.1. Nekaj časa je vse delovalo v redu, zdaj pa imam problem z audio izhodom. Namreč kabel imam speljan iz računalnika v avto radio preko AUX vhoda. Zadnje čase mi skozi prekinja zvok odnosno mi meče ven iz AUXa. To mi je enkrat že delalo tudi v Win 7 in ko sem ponovno namestil Windovse je bilo vse v redu. Sedaj, da ne bi še enkrat nameščal Windovse sem probal ponovno naložit driverje za zvočno in to več različnih, ampak z vsemi je rezultat enak. Pravilno bi moralo delat, da ko avto ugasnem in če je bil radio nastavljen na AUX bi moral ob zagonu avto radio bit na AUX. In to ne dela več. Vedno se zažene v načinu Radio ali pa CD če je notri CD. Če preklopim na AUX se včasih sploh ne preklopi včasih pa se in lahko nekaj časa poslušam zvok iz računalnika nato pa spet preklopi na radio. Sem pomislil, da je kaj narobe z radiom ampak če na AUX priklopim telefon ali tablet ali mp3 player dela normalno. Samo računalnik noče. Štos pa je da zvokakot kaže ne prekine. Ker če dam v zvočno slušalke delajo brez prekinitev. Samo na AUX noče. Čudna zadeva. Bi morda kdo lahko kaj pomagal?
Hvala in lep pozdrav!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7815945 (10244) Trupl0
»

Daljinec na volanu

Oddelek: Na cesti
72206 (1884) Nummy