Forum » Slo-Tech » opravilčilo
opravilčilo
goku :) ::
Torej najprej bi se vam rad iskreno opravičil zaradi včerajšnega neprimernega vedenja, (upam da nisem koga užalil). Naj vam povem, da vsega kar sem včeraj napisal nisem mislil resno, bil je joke. Kot sem že dejal ne zamert. Sej slo-tech je moja najljubša spletna stran in sem na njej tudi največ časa. Vsi moderatorji ste po mojem mnenju zelo zelo uredu in tajna policija dela red kot se šika. Kar se tiče slikice lahko povem da se nisem mogel kar predati seveda mi je vseeno ali imam eno slikico ali je pa nimam. Tudi spraševanje kakšna je pot do moderatorstva in tajne policije je bila čista provukacija (tudi tega ne zamerit). Kakor veste se Goku še nikoli ni pojavil v taki vlogi, na tem forumu ni imel takih namenov in jih tudi za prihodnost nima. Včeraj sem preprosto imel slab dan in se mi je j..... za vse skupaj( tudi tega ne zamerit).
Pozabil sem še obrazložiti grožnjo Crilina15. Torej jst njega osebno poznam in jasno tega nisem mislil resno. Sva zelo dobra prijatelja.
Torej slo-techovci delajmo še naprej tako kot smo nekoč, bodimo prijatelji in naj vlada monarhija (karkoli že samo demokracija ne).
Ps: Te teme pa res ni treba zapreti, lahko pa jo saj itak nima prihodnosti
Pozabil sem še obrazložiti grožnjo Crilina15. Torej jst njega osebno poznam in jasno tega nisem mislil resno. Sva zelo dobra prijatelja.
Torej slo-techovci delajmo še naprej tako kot smo nekoč, bodimo prijatelji in naj vlada monarhija (karkoli že samo demokracija ne).
Ps: Te teme pa res ni treba zapreti, lahko pa jo saj itak nima prihodnosti
- spremenilo: goku :) ()
alien-w ::
Tvoje teme smo morali zaklepati, saj so se v parih dneh pojavile 4 skoraj enake. Vidim, da si se opravičil in opravičilo sprejmemo. Slikico pa lahko dobiš, če boš pridno delal tako kot smo ti v eni od tem že napisali, prav tako lahko postaneš moderator na način kot smo ti ga tudi že opisali itd.
c3R4R ::
@goku16
Jst tut sprejmem tvoje opravičilo, ker vidm, da si se pokesal! Upam, da v prihodnje ne boš delal takih izpadov! Najslabše kar lahko storiš je, da nabijaš neprimerne teme + neprimerno obnašanje v njih in grožnja uporabnikom slo-techa! S takimi rečmi si samo oblatiš tvoje uporabniško ime!
Zdej delajmo naprej... Vse je spet v najlepšem redu
ajde, criLin15
Jst tut sprejmem tvoje opravičilo, ker vidm, da si se pokesal! Upam, da v prihodnje ne boš delal takih izpadov! Najslabše kar lahko storiš je, da nabijaš neprimerne teme + neprimerno obnašanje v njih in grožnja uporabnikom slo-techa! S takimi rečmi si samo oblatiš tvoje uporabniško ime!
Zdej delajmo naprej... Vse je spet v najlepšem redu
ajde, criLin15
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pritožbe (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Slo-Tech | 46187 (25700) | kuglvinkl |
⊘ | Se en sporen moderatorOddelek: Slo-Tech | 1914 (1399) | Gandalfar |
⊘ | draga gospoda (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3711 (2962) | alien-w |
⊘ | še ena idejcaOddelek: Slo-Tech | 1733 (1256) | alien-w |
» | Admin-Diktatura (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5685 (3965) | Mac |