Forum » Zvok in slika » Prenos videa iz kamere na racunalnik pomoc
Prenos videa iz kamere na racunalnik pomoc
- SiroTka - ::
Imam Sony trv60e kamero. Rad bi preko firewire prenesel na racunalnik video, ki sem ga posnel. Kamero mi lepo zazna v windowsih. Zraven sem dobil program Image Mixer. V navodilih ne pise tocno kako snemat video iz kamere na comp, edino kar mi je uspelo je, da sem na kameri dal play, na racunalniku pa record - vendar nisem preprican ce mi posname v resoluciji v kateri je bilo snemano (mislim da mi v manjsi).
Ali je to edini naci jemanja podatkov iz kamere (ali ne obstaja enostavno kopiranje filea). V kaksnem formatu kamera snema oz. v kaksnem formatu v najboljsi locljivosti lahko posnames video iz kamere?
Ali je to edini naci jemanja podatkov iz kamere (ali ne obstaja enostavno kopiranje filea). V kaksnem formatu kamera snema oz. v kaksnem formatu v najboljsi locljivosti lahko posnames video iz kamere?
- premaknil: Predator ()
goku :) ::
Tvojega programa ne poznam. Jst imam pinnacle studio in je stvar enostavna. V tem programu se da tudi lepo obdelati posenetek.
mrTwelveTrees ::
- SiroTka - ; da pinacle si dobi, zelo dobra prog. oprema, dela tudi na ostalh firewire karticah :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mrTwelveTrees ()
goku :) ::
-sirotka- pojdi si pogledati zasebna sporočila!
s!***** vedno vzame
s!***** vedno vzame
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: goku :) ()
chato ::
Imam kamero SONY TRV240E in sem dobil ztaven enak program, ki pa je shit! Nabavi si pinnacle studio, s katerim potem lahko naredis skoraj vse, od zajemanja do zelo dobre montaže! Vendar ti priporočam NTSF datotečni sistem, to pa zaradi velikosti zajema videa z kamere! FAT32 namreč omogoča datoteke do velikosti 2GB, kar je nekje 17 minut zajema v originalnem digitalvideo formatu, medtem ko pa z NTSF ni omejitev!
LP, Chato
LP, Chato
tha_Kalis ::
adobe premiere je se boljsi. posnetek pa na kaseti ni shranjen v obliki file-a. lahko pa kamero krmilis preko compa. v vsakem primeru moras dat play pa record. pinnacle pa ni drag, glede na to da ga dobis zraven kartice skupaj za 30k.
ne odlasaj na jutri, kar lahko storis pojutrisnjem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slab video iz kamereOddelek: Zvok in slika | 887 (798) | Gainward |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5477 (4305) | m1h4 |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7550 (6698) | BadWolf |
» | kvalitetni video po prenosu iz dv kamere ?Oddelek: Zvok in slika | 1262 (1116) | SasoS |
» | VHS --> DivXOddelek: Zvok in slika | 1632 (1350) | zdravc |