Forum » Strojna oprema » Težave s printerjem HP officejet 7612
Težave s printerjem HP officejet 7612
xt660 ::
Pozdrav! Pred kratkim sem kupila novo večfunkcijsko napravo HP Officejet 7612. Ko sem naložila vso programsko opremo in poskusila s prvim printanjem, mi je računalnik javil napako v smislu: Napaka pri tiskanju na HP officejet... tiskalnik ni mogel natisniti XX dokumenta (in to se je dogajalo pri pdf, word, jpg itd datotekah). Napako mi je javljalo po vsakem tisku, vendar mi printalo če sem imela malo strani. Če pa sem hotela sprintati več kot 6 strani, se je tiskalnik ustavil in vrnil prazen ali pa na pol stiskan list. Poskusila sem preko wifi povezave in preko kabla in je bilo vedno enako. Po ponovni naložitvi programske opreme sem ugotovila, da načeloma vse normalno deluje, je verjetno problem v tiskalnikovem spominu in da zato šteka pri printanju. Zadevo sem vrnila na mimovrste, kjer so mi ga poslali na servis in ugotovili, da mi bojo rajši dali novega. In zdaj, ko sem na novem ponovno naložila programsko opremo, mi hudič spet javlja napako, kot pri prejšnjem. S tem da pa normalno sprinta tudi več kot 10 strani. Zdaj pa me zanima, če je imel kdo takšno težavo in če se da sploh kaj v tem primeru narediti? Lep pozdrav in hvala za odgovore!
srus ::
Pojdi na http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft... in si naloži zadnji kontrolni sw in gonilnike za svoj operacijski sistem.
Glede na opisano bi prej rekel, da je problem na tvojem računalniku, kot na printerju. Kateri OS imaš, koliko RAM, koliko prostega diska?
Glede na opisano bi prej rekel, da je problem na tvojem računalniku, kot na printerju. Kateri OS imaš, koliko RAM, koliko prostega diska?
xt660 ::
Hvala za odgovor. Naložene že imam zadnje driverje iz te strani za OS windows 8.1. Mam pa 8Gb RAM-a ter še okoli 500Gb prosterga trdega diska.
Zdaj pa se mi je pojavla še ena stvar. Ob zamenjavi routerja pa sploh ne morem vzpostavit povezave med računalnikom in printerjem, medtem ko se printer brez težav poveže na wifi. Pred zamenjavo pa se to ni dogajalo in sem lahko prek wifi printala direktno iz računalnika, brez da bi od mene posebaj zahteval povezavo z printerjem.
Naj omenim, da sem po zamenjavi še enkrat naložla celotne driver-je. Verjetno je problem v novem routerju.
Zanima me, kako to rešit?
Hvala in lep pozdrav!
Zdaj pa se mi je pojavla še ena stvar. Ob zamenjavi routerja pa sploh ne morem vzpostavit povezave med računalnikom in printerjem, medtem ko se printer brez težav poveže na wifi. Pred zamenjavo pa se to ni dogajalo in sem lahko prek wifi printala direktno iz računalnika, brez da bi od mene posebaj zahteval povezavo z printerjem.
Naj omenim, da sem po zamenjavi še enkrat naložla celotne driver-je. Verjetno je problem v novem routerju.
Zanima me, kako to rešit?
Hvala in lep pozdrav!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xt660 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163386 (142) | scipascapa |
» | Mrežni tiskalnikOddelek: Omrežja in internet | 1658 (1039) | ngc2392 |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30713 (19983) | bobby |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30714 (24412) | Bye |
» | HP Officejet J4580 (J4500 series)Oddelek: Kaj kupiti | 2525 (2481) | Zheegec |