Forum » Hlajenje in modifikacije » 'levo' ohišje?
'levo' ohišje?
Lio ::
Ali obstaja ohišje ki ima plac za matično na levi strani če gledaš od spredaj? Kje bi se ga dobilo?
VASkO ::
kisto na glavo obrnes in voila :)
drugace pa ne bi vedel. mogoce kaksna kockasta ohisja so, samo na cisto levi strani pa plate itak ne mores imeti, ker potem razsiritvenih kartic in ostalih naprav not ne spravis v plato.
drugace pa ne bi vedel. mogoce kaksna kockasta ohisja so, samo na cisto levi strani pa plate itak ne mores imeti, ker potem razsiritvenih kartic in ostalih naprav not ne spravis v plato.
Jaka83 ::
Na levi strani za crknit. Boš izumil nov standard al kaj? Na levi strani nikol ne boš mogel imet plate, ker imaš potem vse prikljuške okrog obrnjene (PS2, USB, VGA, LAN, AUDIO, ...). Lahko bi sicer odrezal stranico in jo dal na drugo stran, samo bi imel preveč dela s prirejanjem kište.
LOL, na levi strani bi rad imel plato, LOL.
Razen če vse skupaj postaviš na glavo, potem gre, drugače pa nimaš šans.
LOL, na levi strani bi rad imel plato, LOL.
Razen če vse skupaj postaviš na glavo, potem gre, drugače pa nimaš šans.
fruit ::
Mislim da to nebo noben nov standard ... v bistvu sem taksno ohisje ze videl.Je pa res da so vse kartice obrnjene na glavo ...
Dami ::
Žal ne boš mogu to imenovat kot nov standard kr ta standard ŽE obstaja in sicer se mu reče WTX. Primer ohišja si lahka tule pogledate.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Jaka83 ::
Dami: To je na glavo obrnjena kišta. Enako lahko storiš sam in ne rabiš nobenega posebnega ohišja. Če bi jaz plato obrnil na glavo, bi se mi grafična kartica začela pregrevati in bi na koncu crknila, ker uporabljam heatpipe (cev mora biti pravilno obrnjena, drugače ne funkcionira).
Z novim standardom sem pa mislil na standard matične plošče in ne ohišja.
Z novim standardom sem pa mislil na standard matične plošče in ne ohišja.
Lio ::
rabu bi zarad pleksija, ker se mi ga splača devat samo na desnoj saj se ga bi samo tam vidlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BTX (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 18393 (7520) | filip007 |
» | Kako "leča ve" ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13313 (10109) | Vajenc |
» | Je kdo opazil kje tako ohšje?Oddelek: Kaj kupiti | 1220 (926) | hostar |
» | BTX Form FactorOddelek: Strojna oprema | 1303 (1175) | MilkyWay |
» | Po AT in ATX še BTXOddelek: Novice / Modifikacije | 2646 (2646) | norvalk |