Forum » Kaj kupiti » Stroški poštnine pri trgovini Mindfactory (UPS)
Stroški poštnine pri trgovini Mindfactory (UPS)
manster666 ::
Ma kdo kaj izkušenj z nakupovanjem na nemški spletni trgovini Mindfactory?
Zanima koliko pride poštnina v slovenijo z UPS. Ali je to samo tistih 19.99EUR ko majo napisano na njihovi strani, ali UPS posebi še kej zaračuna?
Jaz sem jim maile pisal pa use kar sm dobu nazaj je, da je pač cena poštnine(19.99EUR) na paket. Kako velik je lahko ta paket? Ker pa mislimo z prjatlam skupaj naročit malo več komponent, nas skrbi da bi kaj še dodatno plačevali poštnino. Ima kdo kakšne informacije glede tega?
Lp. Urban L.
Zanima koliko pride poštnina v slovenijo z UPS. Ali je to samo tistih 19.99EUR ko majo napisano na njihovi strani, ali UPS posebi še kej zaračuna?
Jaz sem jim maile pisal pa use kar sm dobu nazaj je, da je pač cena poštnine(19.99EUR) na paket. Kako velik je lahko ta paket? Ker pa mislimo z prjatlam skupaj naročit malo več komponent, nas skrbi da bi kaj še dodatno plačevali poštnino. Ima kdo kakšne informacije glede tega?
Lp. Urban L.
- spremenil: manster666 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mailboxde.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 87846 (1257) | lorenzo |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11450 (10352) | sejmon |
⊘ | Je že kdo naročal iz mindfactory.de?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2357 (2240) | Miha 333 |
» | Ps3 igre akcijeOddelek: Igre | 2362 (1672) | kmetek |