Forum » Pomoč in nasveti » Shranjevanje gesel
Shranjevanje gesel
Demon71 ::
Večer,
zanima me ali obstaja kakšen program, ki bi shranil gesla takoj, ko ga nekdo vnese (Facebook, Gmail itd.)
lp
zanima me ali obstaja kakšen program, ki bi shranil gesla takoj, ko ga nekdo vnese (Facebook, Gmail itd.)
lp
Demon
freesty ::
V vseh brskalnikih ti ponudi, ce zelis shraniti geslo. To naredis enkrat in imas mir. Ne vem kaj vec pricakujes ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
bobby ::
Večer,
lp
bodi bolj jasen z primerom, kaj bi ti?
Bi ti imel evidenco, tudi, če ga vnese nekdo, ki uporablja isti conm in bi ti imel dostop do tega gela (da bi malo vohunil za njimi :) ali kaj?
drugače, roboform, lastpass, keepass pa še bi se najdlo
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Demon71 ::
Večer,
lp
bodi bolj jasen z primerom, kaj bi ti?
Bi ti imel evidenco, tudi, če ga vnese nekdo, ki uporablja isti conm in bi ti imel dostop do tega gela (da bi malo vohunil za njimi :) ali kaj?
drugače, roboform, lastpass, keepass pa še bi se najdlo
Točno to ja, rad bi imel evidenco še nad ostalimi, ki uporabljajo ta prenosnik.
lp
Demon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Passwordi me ubijajo! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 48260 (34679) | Pero_SLO |
» | Rdečelaske izbirajo najbolje, moški so za raznolikost, ženske za dolžino (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 25923 (21723) | MrStein |
» | browser: glavno geslo za vsa ostala geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2089 (1935) | potepuh |
» | Google želi tvoriti in hraniti vaša gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29186 (25805) | antonija |
» | Večina ljudi ima eno gesloOddelek: Novice / Varnost | 15403 (11282) | techfreak :) |