» »

Govorni nastop

Govorni nastop

|CyGNUS-x ::

V 8. razredu smo začeli z govornimi nastopi. To zgleda pribljižno takole: Izberes si temo, vendar ne sme zajemati učno snov. Potem pa te drugi ocenjujejo glede teme in podobno.

Zanima me , kaj bi lahk napravil za govorni nastop.

Lp
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

Sergio ::

Delovanje računalnika. :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

smilyxx ::

Jst bom dal sestavljanje računalnika. K je fino lohk mal prosojnice maš, pa še kšn sesut disk alpa proc bom prnesu.

Lp
Save water.
drink beer.

Hehe
Jst potrebujem kaj bolj preprostega ker oni loleki ne bodo nič razumeli:D :D

Matek ::

Sej v tem je hec, da pripraviš na tak način, da bojo vsi razumeli in jim bo zanimivo.

Poskusi še s kakim priljubljenim filmom, risanko, nanizanko, predstavi naprimer futuramo, south park, beavisa in butt-heada, ipd.

Nauci se fajn nazorno povedat kak dolg vic, ki ga folk ne ve in ga povej.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

R0K ::

Jest sm letos naredu pri inf. referat o tem, kako deluje rač.

morem rečt, da je blo na začetku na izi, zdej pa ko tkole mal pogledam, je ful težko razložt folku kako ta reč sploh deluje. sm mogu celo seminarsko zdej čist spremenit - čene bi samo 10folka štekalo kaj hočm sploh od njih.

upam, da bo šlo. da bo še kdo kej odnesu od tiste ure. pa upam da bom dobil kak rač. u šoli da jim ga demoliram. da bodo vsej enkrat v lajfu vidli kaj je to proc, pa ram, pa grafična, k jih polovica sam govori pa pojma nima :=)

root987 ::

To je tut pri nas. Kaj polovica, tri četrtine, ki samo govorijo ne vejo nič o proc in podobnem.

_plecko: kda sploh mama mdva oni nastop? v pon al četrtek po počitncah. Jst razmišlam da bi mev Irak: Pred in po Sadamu. Mavo pobrskam po CNN-u pa Discoveryo pa je.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenil: root987 ()

Huh
Ne vem kda mama točno. Mislim pa , da po počitnicah

Lp

To itaq. :D
--- George Orwell

para! ::

Pri govornih nastopih v OŠ sploh ni pomembno o čem govoriš, temveč kako govoriš. Vsaka stvar je lahko zanimiva, če jo predstaviš na zanimiv način...

Lp
Death before dishonor!

Ma ja, to je res. Recimo če druge gledam kakšno so temo imeli in kakšno oceno dobili me kr stisne pri srcu:D

Lp
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

Marjan ::

root: "Jst razmišlam da bi mev Irak: Pred in po Sadamu. Mavo pobrskam po CNN-u pa Discoveryo pa je. "

To je odlična ideja, ker veliko folka se ne zaveda sprememb na bolje. Možno celo, da turšica.

Povej jim! :)

Indeed... pa še zdej mam cajta dojst za narest.
--- George Orwell

Še cele počitnice.......

Do tedaj pa bo že nekaj spacal skup.

Upam :D :D

.smidge. ::

pa upam da bom dobil kak rač. u šoli da jim ga demoliram. da bodo vsej enkrat v lajfu vidli kaj je to proc, pa ram, pa grafična, k jih polovica sam govori pa pojma nima :=)

He tudi jaz sem v 8 klasu imel za predstavit racunalnik in sem to da si folk ni nic predstavljal resu tako da sem dobil eno risbo odprtega PCja (onega starega -lezecega) in potem sem naredil en powerpint slide show s tisto sliko, in potem sem za vsako stvar naredil svojo sliko:na sliko odprtega PCja sem okoli okoli npr procesorja narisal krog in neki povedal od procesorja in tako za graficno ram, vse...>:D Sej itak je vazno samo da ti vpise tisto oceno, spoznal sem namrec da se z nekaterimi prav nima smisla trudit>:D
Jst se bom smeju na sirokoooo ...

Hehe. Maš prav ja, maš prav. Samo pr nas je pri tem še en problem. Niti grafoskopa ni v razredu(oz. je, a ne delujoč):\
--- George Orwell

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se vam zdi govorni nastop?

Oddelek: Šola
121540 (1354) jype
»

Splošna trema - kako premagati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8011725 (9536) Unknown_001
»

Strah pred javnim nastopanjem

Oddelek: Loža
376183 (5073) Meizu
»

seminarska

Oddelek: Šola
131337 (1145) Alfonzo
»

Ideja