Forum » Sedem umetnosti » Iščem pesem
Iščem pesem
dire ::
Pozdravljeni. Iščem eno pesem-slovensko popevko in ne vem kdo je izvajalec pa niti naslov mi ni znan.Vem le to, da je ženska izvajalka, da je verjetno iz časa zlatih popevk.V pesmi izvajalka poje o tem, da je še premlada.....a jo vseeeno fant mika:):):) in nato si odpoje..."in žvižgam---ter si požvižgava:):)Že vnaprej hvala za pomoč.
- zaklenil: bluefish ()
Hvala za namig......a na žalost ta pesem ni prava....tudi jaz sem bil že "vesel"...a ni prava:):):(:(
Hvala za pomoč-------sem jo našel.
Hvala za pomoč-------sem jo našel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dire ()
Še ena pesem.....ki mi dela probleme.....namreč....je v reklami na pop tv, ko skupina deklet okrasuje božično drevo pred trgovino.....mislim da je Spar.......hvala:):):):
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1045504 (23559) | SVGA |
» | Hrvaške pesmiOddelek: Sedem umetnosti | 4604 (1282) | denisek123 |
» | Eurovision 2007 - kaj menite? Nam bo uspelo? :D (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5668 (4066) | zdobersek |
» | Eurovision 2006 glasujte za Lordi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7106 (5226) | gzibret |
» | Ema 2004-ne dovolimo sramoteOddelek: Sedem umetnosti | 3240 (2019) | Matev |