» »

Nova Rock 2014

Nova Rock 2014

galu ::

Med 13. in 15. junijem bo potekal 10. Nova Rock festival v Nickelsdorfu, AT. Najcenejše vstopnice za 3 dni so trenutno 150€, za 1 dan pa 90€ (@eventim).

Line up & info

line up pic

line up pic

Greste tudi vi? Če ja, s kakšnim prevozom in kako namenite tam prenočiti? Sam se še nekako odločam med bus/avto varianto ter bivanjem v kakem bližnjem hotelčku / camp placu ali pa kar v avtu.

Ne vem pa kako je s pijačo tam. See Rock je prejšnje leto kasiral 5€ za pol litersko pivo in 10€ za litersko (hud deal, I know), ampak so mele okoliške gostilne pijače (in hrano) po polovični ceni. Na netu sem zasledil, da ma NR ceno okoli 4€ in "kavcijo" 1€ za kozarec - je to res?

Izkušnje iz prejšnjih let in mnenje o letošnjem programu več kot dobrodošle. :)
Tako to gre.

black ice ::

galu je izjavil:

Na netu sem zasledil, da ma NR ceno okoli 4€ in "kavcijo" 1€ za kozarec - je to res?

Nič posebnega. Letos ne grem, ker mi timing ne ustreza, bom pa šel na Metaldays, ker raje podprem "domače". Megadeth in Opeth so že od vekomaj na spisku. Pa roko na srce, Tolmin je super.

jakan123 ::

Metaldays je super :) Večino bandov ponavadi ni po mojem okusu in sem šele predlani šel prvič, pa še to zaradi tega, ker sem igral tam s svojim bandom. Lani sem šel zaradi King Diamonda, letos grem pa zaradi Megadeth, pa zaradi placa na katerem je festival :)

c3p0 ::

Ja, 4+1 je pivo pri odrih na NR, v campu pa 1€ (Ottakringer oz. Ottarocker).

Sam grem letos verjetno spet na Seerock.

galu ::

Predvidevam, da se v camp del ne da priti brez prepustnice (karte s plačanim campingom), ali?
Tako to gre.

Mavrik ::

Ne, ne da se.
The truth is rarely pure and never simple.

RollBar BTC ::

V RollBar Indoor Karting BTC se bo 27.12.2014, ob 20.00 odvijal prednovoletni rock žur.

Natopali bodo : DANDELION CHILDREN in LENE KOSTI

!!!VSTOP JE PROST!!!

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na:

e-mail: info@indoor-karting.com
Mobi: 051 603 333
Telefon: (01) 585 25 70

NOVO! V ROLLBAR INDOOR KARTING CENTRU VAS PRIČAKUJE 10 NOVIH, UDOBNO ADRENALINSKIH GOKARTOV Z NASTAVLJIVI DELI - PO VAŠI MERI! ZA OTROKE IN ODRASLE, ZA PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI ALI V POSLOVNE NAMENE...ZA TEAM BUILDINGE ALI SLOVO OD SAMSKEGA STANU...

RollBar Indoor Karting BTC
Šmartinska cesta 152, hala 18
1000 Ljubljana

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Sedem umetnosti
236151645 (338) Kurzweil
»

Gokart dirkališča po sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
21751839 (14996) Siddh
»

Rock in metal festivali po Sloveniji in tujini

Oddelek: Sedem umetnosti
194014 (3418) DOOM_er
»

kje v SI so gokarti

Oddelek: Loža
439680 (6345) amigo_no1
»

karting-rekreativni (strani: 1 2 )