Forum » Sedem umetnosti » Nova Rock 2014
Nova Rock 2014
galu ::
Med 13. in 15. junijem bo potekal 10. Nova Rock festival v Nickelsdorfu, AT. Najcenejše vstopnice za 3 dni so trenutno 150€, za 1 dan pa 90€ (@eventim).
Line up & info
Greste tudi vi? Če ja, s kakšnim prevozom in kako namenite tam prenočiti? Sam se še nekako odločam med bus/avto varianto ter bivanjem v kakem bližnjem hotelčku / camp placu ali pa kar v avtu.
Ne vem pa kako je s pijačo tam. See Rock je prejšnje leto kasiral 5€ za pol litersko pivo in 10€ za litersko (hud deal, I know), ampak so mele okoliške gostilne pijače (in hrano) po polovični ceni. Na netu sem zasledil, da ma NR ceno okoli 4€ in "kavcijo" 1€ za kozarec - je to res?
Izkušnje iz prejšnjih let in mnenje o letošnjem programu več kot dobrodošle.
Line up & info
Greste tudi vi? Če ja, s kakšnim prevozom in kako namenite tam prenočiti? Sam se še nekako odločam med bus/avto varianto ter bivanjem v kakem bližnjem hotelčku / camp placu ali pa kar v avtu.
Ne vem pa kako je s pijačo tam. See Rock je prejšnje leto kasiral 5€ za pol litersko pivo in 10€ za litersko (hud deal, I know), ampak so mele okoliške gostilne pijače (in hrano) po polovični ceni. Na netu sem zasledil, da ma NR ceno okoli 4€ in "kavcijo" 1€ za kozarec - je to res?
Izkušnje iz prejšnjih let in mnenje o letošnjem programu več kot dobrodošle.
Tako to gre.
black ice ::
jakan123 ::
Metaldays je super :) Večino bandov ponavadi ni po mojem okusu in sem šele predlani šel prvič, pa še to zaradi tega, ker sem igral tam s svojim bandom. Lani sem šel zaradi King Diamonda, letos grem pa zaradi Megadeth, pa zaradi placa na katerem je festival :)
c3p0 ::
Ja, 4+1 je pivo pri odrih na NR, v campu pa 1€ (Ottakringer oz. Ottarocker).
Sam grem letos verjetno spet na Seerock.
Sam grem letos verjetno spet na Seerock.
galu ::
Predvidevam, da se v camp del ne da priti brez prepustnice (karte s plačanim campingom), ali?
Tako to gre.
RollBar BTC ::
V RollBar Indoor Karting BTC se bo 27.12.2014, ob 20.00 odvijal prednovoletni rock žur.
Natopali bodo : DANDELION CHILDREN in LENE KOSTI
!!!VSTOP JE PROST!!!
Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na:
e-mail: info@indoor-karting.com
Mobi: 051 603 333
Telefon: (01) 585 25 70
NOVO! V ROLLBAR INDOOR KARTING CENTRU VAS PRIČAKUJE 10 NOVIH, UDOBNO ADRENALINSKIH GOKARTOV Z NASTAVLJIVI DELI - PO VAŠI MERI! ZA OTROKE IN ODRASLE, ZA PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI ALI V POSLOVNE NAMENE...ZA TEAM BUILDINGE ALI SLOVO OD SAMSKEGA STANU...
RollBar Indoor Karting BTC
Šmartinska cesta 152, hala 18
1000 Ljubljana
Natopali bodo : DANDELION CHILDREN in LENE KOSTI
!!!VSTOP JE PROST!!!
Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na:
e-mail: info@indoor-karting.com
Mobi: 051 603 333
Telefon: (01) 585 25 70
NOVO! V ROLLBAR INDOOR KARTING CENTRU VAS PRIČAKUJE 10 NOVIH, UDOBNO ADRENALINSKIH GOKARTOV Z NASTAVLJIVI DELI - PO VAŠI MERI! ZA OTROKE IN ODRASLE, ZA PRAZNOVANJE ROJSTNIH DNI ALI V POSLOVNE NAMENE...ZA TEAM BUILDINGE ALI SLOVO OD SAMSKEGA STANU...
RollBar Indoor Karting BTC
Šmartinska cesta 152, hala 18
1000 Ljubljana
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 151645 (338) | Kurzweil |
» | Gokart dirkališča po sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51839 (14996) | Siddh |
» | Rock in metal festivali po Sloveniji in tujiniOddelek: Sedem umetnosti | 4014 (3418) | DOOM_er |
» | kje v SI so gokartiOddelek: Loža | 9680 (6345) | amigo_no1 |
» | karting-rekreativni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10097 (6183) | mastah |