Forum » Pomoč in nasveti » MP3-CD burning speed?
MP3-CD burning speed?
edmund ::
Hem, kako naj burnam MP3-CDje? Je kaka omejitev v hitrosti?
Nekje sem bral, da AudioCDje ni priporočeno burnat hitreje kot z 8x hitrsotjo... Dosti ji priporoča celo 4x.
Kaj pa za MP3 CDje? Ma kdo kake izkušnje?
Hvala!
Nekje sem bral, da AudioCDje ni priporočeno burnat hitreje kot z 8x hitrsotjo... Dosti ji priporoča celo 4x.
Kaj pa za MP3 CDje? Ma kdo kake izkušnje?
Hvala!
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
Primoz78 ::
Mam avto radio JVC na mp3-je...SH 909 R in sem probal cd-je ki sem jih pekel na 12+ X hitrosti pa se je poznalo na kvaliteti...hrescanje v zvocnikih itd...zdaj pa na 8X pecem pa je vse ok.
lp Primoz
lp Primoz
iso2000 ::
V bistvu so mp3-ji fajli, tako kot recimo wordovi ali pa kot fajli katerekoli igrice (ki si jo prepečeš za osebno rabo za arhiv ). Edina omejitev je kvaliteta medijev (cd-r) in pekača. Koliko napak se pojavi itd... Za visoke hitrosti uporabljaj kvalitetne medije (taiyo yuden, mitsui...)
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iso2000 ()
Dr_M ::
tako je kot je reku iso2000. mp3ji so na cdju kot data, tako da uporabljajo vec servo podatko kot audio cd. tko da ce ti dela napake pr 12x ce peces mp3je, ti bo delu tut ko bos karkoli druzga zapeku gor. se pravi sfukan rekorder.
je pa tut odvisno od cdjev. res pa je da so nekatere komponente obcutljive na cdje ki so peceni z visoko hitrostjo.
je pa tut odvisno od cdjev. res pa je da so nekatere komponente obcutljive na cdje ki so peceni z visoko hitrostjo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteta CD-R medijevOddelek: Pomoč in nasveti | 2782 (2243) | hojnikb |
» | Problem s predvajanjem posnetih CDjevOddelek: Zvok in slika | 1667 (1391) | Han |
» | mp3Oddelek: Loža | 1724 (1426) | sketch |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2254 (1503) | LeQuack |
» | Pregled zapisa kakovosti mp3-jev..Oddelek: Zvok in slika | 1267 (951) | [DrAc0] |