Forum » Pomoč in nasveti » kje dobit bakren hladilnik za R9000 pro
kje dobit bakren hladilnik za R9000 pro
c3R4R ::
kje bi se dal dobit tak hladilnik za grafo, kot ga je alien-w uporabil pri navijanju GF4 ti4200 v GF4 ti4600...
naj spomnim.. hladilnik je bil bakren, na njega pa se je pritrdil 60x60 vent?
povzetek... rad bi bakren hladilnik za R9000 pro, na katerega naj paše 60x60 vent...kje se da to dobit? ali jih kdo izdeluje..??
HVALA
----------dodal ali3n----------
Živjo! Malo sem spremenil naslov teme; v bodoče skušaj napisat tak naslov, da bo bolje nakazoval problem; s tem olajšaš brskanje po forumu tistim, ki ti lahko pomagajo in tistim s podobnimi težavami. Držim pesti!
naj spomnim.. hladilnik je bil bakren, na njega pa se je pritrdil 60x60 vent?
povzetek... rad bi bakren hladilnik za R9000 pro, na katerega naj paše 60x60 vent...kje se da to dobit? ali jih kdo izdeluje..??
HVALA
----------dodal ali3n----------
Živjo! Malo sem spremenil naslov teme; v bodoče skušaj napisat tak naslov, da bo bolje nakazoval problem; s tem olajšaš brskanje po forumu tistim, ki ti lahko pomagajo in tistim s podobnimi težavami. Držim pesti!
- spremenil: ali3n ()
po objavi novice o navitju ti4200 sm aliena-w vprašu, če mi lohk zrihta en tak hladilnik, pa je reku, da jih morphling1 NE bo več izdeloval, ker mu to vzame preveč časa in živcev ... a se da to še kje dobit??? kakšna trgovina?
ali3n ::
Pomojem je najbolje da kupiš že narejen bakren hladilnik in ga nato prilagodiš grafi... (luknje, dimenzije,...);
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Dr_M ::
ce ma graficna luknje okol gpuja se da use nardit, sam znajdt se mors, ce pa nima lukenj pol pa nastane rahel problem...sicer se da lepit, sam s tem ne bos nc naredu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dr_M ::
ker sekundno lepilo je bl sranje kot ne. ni prevoden pa se predebelo plast nardi. mogoce bi v postev prslo samo ksno kvalitetno termalno lepilo, ampak useen slabse prevaja kot sama pasta. tko sm se jest pr svoji graficni zajebu...nc bols se ne navija pa se en kup problemov s hlajenjem...
The reason why most of society hates conservatives and
frenk ::
al si meu arctic silver...ja glede plasti je pa pomoje čist od tebe odvisn..mal prtisneš pa mau zaviješ itd...
@frenk
a pol pravš, da kar en kuler z rebri kupš... a kar enga k je drugač originalno na procu? pol pa zvrtam dve lukni in rebra+kuler prilagodim za na gpu? to bi mi šlo kr od rok..... a druge variante pa ni? kva pa, da kupm samo bakren hladilnik? kje se pa to dobi??
a pol pravš, da kar en kuler z rebri kupš... a kar enga k je drugač originalno na procu? pol pa zvrtam dve lukni in rebra+kuler prilagodim za na gpu? to bi mi šlo kr od rok..... a druge variante pa ni? kva pa, da kupm samo bakren hladilnik? kje se pa to dobi??
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
crilin15: Tukaj dobiš rebra(pokliči za katalog), ampak se mi zdi da ta rebra niso dovolj dobra za gpu...najbolj da nabavš kšnga volcanota rablenga al pa kj tazga, pa seveda z ventilatorjem...men trenutno vulcano 5(Aluminij) hladi ti4200 na 2V, ga je pa tud že na 2.33V dobr hladiu...mali ma sam aluminijasta rebra, ki jih loh porabiš za rame na grafi in ostale elemente
p.s.:sej k boš kuler kupvau pogledj kolk je velk pa ti bo kuj jasn če je dost dobr...če je tak kokr un na grafi je 10x premjhn, poleg tega je tud un za pIII/celeron pomoje preslb...morš vedt da navit gpu velik toplote odda...mau poglej teste cpu hladilnikou...ko boš ramišlou u v7+ boš vedu da si previsok
p.s.:sej k boš kuler kupvau pogledj kolk je velk pa ti bo kuj jasn če je dost dobr...če je tak kokr un na grafi je 10x premjhn, poleg tega je tud un za pIII/celeron pomoje preslb...morš vedt da navit gpu velik toplote odda...mau poglej teste cpu hladilnikou...ko boš ramišlou u v7+ boš vedu da si previsok
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
@frenk
a pol lohk kupm rabljen npr. volcano7+ pa ga prilagodim in namontiram na grafo? sm zadel point??
a pol lohk kupm rabljen npr. volcano7+ pa ga prilagodim in namontiram na grafo? sm zadel point??
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
sva 2 minuti narazn napisala tko da mau gor poglej...sicer je loh v7+, ampak se cenovno ne splača, pa še pretežk je vrjetn za grafo
p.s.:sicer pa loh poj volcanota naprej preneseš na nasledno grafo...pa seveda se morš zavedat da tako onesposobiš 3 pci slote
p.s.:sicer pa loh poj volcanota naprej preneseš na nasledno grafo...pa seveda se morš zavedat da tako onesposobiš 3 pci slote
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSI GF4Ti4200 sreca Vulcana12 :>Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2039 (1410) | lambda |
» | Hlajenje GF4 Ti 4200 128 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8101 (6361) | DjTonic |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5064 (3926) | mloncar |
» | porazno navijanje ti 4800SEOddelek: Navijanje | 1238 (901) | frenk |
» | Hladilnik za radeon 9500 PRO ??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1770 (1511) | Jaka83 |