Forum » Pomoč in nasveti » Liteon LTR 48x12x48 nehal pečt
Liteon LTR 48x12x48 nehal pečt
MRB0rYS ::
Kaj je narobe kar naenkrat je nehal prepoznavat prazne cdeje. Druge polne še bere, ko dam praznega not, mi nero sam odpre pekača in zahteva cd potem ni nič več ne duha ne sluha. Firmvare sem zamenjal nič bolš kva še naj probam. Prej je še delalo ko sem pa vinse na novo naložu pa ne šmirgla več.
b0rys
frenk ::
boštjan:kuko si to mislu...al odpret pa očistt al z unmu cdjem za čistt?...baje da uni cdji za čistt spraskajo lečo pri prevelikih obratih
Dr_M ::
no zadeva je pomoje se kokr tok nova, zato hitr garancijo uveljavlat. ciscenje definiticno ne bo pomagalo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
boštjan ::
v vsaki dobro založeni rač.trgovini.comtron,mlacom,agt,ziher morjo met.Jaz sem v comtronu kupo
OZZY ::
Hmm. Glede na to da je na novo naložil winse in mu potem ni delalo, mogoče ni naložil programa za peko??????????
Go with the flow.
MRB0rYS ::
Ja seveda zadeva je stara dobre 4 mesece, verjetno je bolje da ga nesem na servis. Sam fora je k mi nobenga praznega ne zazna s polnih pa lahko bere. Al ma notr dve leči al kaj, a ga zderem pa lečo spucam al čistilni cd probam nevem ka je bolje. Glede nalaganja vinsov je blo vse OK, prej sem si speku CDRW z INCD-jem pa mam gor vse uporabne programe zdej mi ga pa ne zazna, pa tut incdreader sem inštaliral pa nič a ni škoda podatkov.
b0rys
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje leče optične enote v prenosniku?Oddelek: Strojna oprema | 3488 (3292) | Valvoline |
» | CRC ERROROddelek: Pomoč in nasveti | 1318 (1201) | tejč77 |
» | težave s pekačemOddelek: Strojna oprema | 979 (822) | ovdje kokoš |
» | Čiščenje CD predvajalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3359 (3261) | jest10 |
» | CD-ROMOddelek: Strojna oprema | 964 (885) | AngelOfDeath |