Forum » Pomoč in nasveti » Ikone
Ikone
turob0022 ::
ivan01 ::
Nisem zasledil kje podobne teme, pa bi kar tukaj vprašal.
Ob gledanju enega videa na YouTube, sem zasledil kar nekaj ikon, ki jih ne prepoznam, kateremu od programov bi pripadale. Večina vem, kateri so, nekaj pa mi jih je nznanih.
Če mogoče kdo prepozna ikone, kateremu od programov bi pripadale, naj napiše.
Hvala, lp.
Ob gledanju enega videa na YouTube, sem zasledil kar nekaj ikon, ki jih ne prepoznam, kateremu od programov bi pripadale. Večina vem, kateri so, nekaj pa mi jih je nznanih.
Če mogoče kdo prepozna ikone, kateremu od programov bi pripadale, naj napiše.
Hvala, lp.
telen ::
KompoZer, Notepad++, FileZilla, -, -, -, -, SketchUp, Blender, -, Gimp, -, -, OpenOffice, -, VLC, -, Kindle, -.
garamond ::
Še neomenjeno: pred OpenOffice je Inkscape.
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
wanderer ::
za VLC je Calibre, za Kindle je Camtasia Recorder
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wanderer ()
saso2000 ::
Pozdravljeni.
Imam težavo ki mi v mapah ne pokaže vsebine npr. samo datoteko pdf, vsebine ne. enako tudi za npr. sketchup. slike mi pa pokaže katere so v jpg, bmp,...
tisto kljukico sem ze naredil za prikaz sličic... (pokaži sličice namesto ikon)
Prosim za odovore...
Hvala, lp Sašo
Imam težavo ki mi v mapah ne pokaže vsebine npr. samo datoteko pdf, vsebine ne. enako tudi za npr. sketchup. slike mi pa pokaže katere so v jpg, bmp,...
tisto kljukico sem ze naredil za prikaz sličic... (pokaži sličice namesto ikon)
Prosim za odovore...
Hvala, lp Sašo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 507694 (4675) | miko22 |
» | Word ikona ni pravaOddelek: Programska oprema | 1869 (1690) | Cold1 |
» | OpenOfficeMouseOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 4885 (3313) | PrimozR |
» | ali obstaja kaksen free office kateri bi mel enak Ui kot Ms office oz zelo podoben miOddelek: Programska oprema | 3285 (2627) | para! |
» | Na sestrinem računalniku imam problem z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 1348 (1245) | opeter |