Forum » Mobilne tehnologije » Emonagram servis
Emonagram servis
ninja123 ::
Ima kdo izkušnje s tem servisom? Sama sem svoj telefon 2x poslala tja na servis, v 3. sem ga nesla tja osebno, ker mi ga še kar niso uspeli popraviti. Imam pa HTC One, težava je v tem, da me velikokrat, ko koga kličem, sogovorec sploh ne sliši oz. se sliši samo šumenje, če preklopim na zvočnik, se me sliši normalno. Skratka, pri prvih dveh servisih so mi samo naložili nov software, kar težave seveda ni odpravilo, v tretjič naj bi zamenjali spodnje vezje z mikrofonom vred, no pa tudi to ni pomagalo.
Je imel kdo podobno napako, pa so mu jo popravili, ali je edina rešitev da zamenjam telefon? Verjetno imam pravico, da dobim drugega, glede na to da ga nameravam že 4. v roku 2 mesecev spet nesti na servis.
Je imel kdo podobno napako, pa so mu jo popravili, ali je edina rešitev da zamenjam telefon? Verjetno imam pravico, da dobim drugega, glede na to da ga nameravam že 4. v roku 2 mesecev spet nesti na servis.
Sami ::
Zahtevaj novega vsekakor, meni Nexusa 5 iz prve zamenjali (že na prodajnem mestu),pri tem sem vztrajal.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
m0LN4r ::
Pozdravljeni !
Imam pokvarjen telefon, neka zelo simple zadeva (lcd kristalčki ne delajo).
Štos je le v tem, da je telefon narejen tako, da če ga boš vzel nazaren ga več sigurno ne bodo tako nazaj sestavili, da bo water proof.
Vglanem, po večkratnem poslanem mailu na njihovi strani in klicanju ne odgovorijo oz. ne dvignejo telefona.
Prvo kot prvo me zanima ali oni sploh še delajo?
Drugo pa kvaliteta servisa ?
Kako dolgo se čaka?
Imam pokvarjen telefon, neka zelo simple zadeva (lcd kristalčki ne delajo).
Štos je le v tem, da je telefon narejen tako, da če ga boš vzel nazaren ga več sigurno ne bodo tako nazaj sestavili, da bo water proof.
Vglanem, po večkratnem poslanem mailu na njihovi strani in klicanju ne odgovorijo oz. ne dvignejo telefona.
Prvo kot prvo me zanima ali oni sploh še delajo?
Drugo pa kvaliteta servisa ?
Kako dolgo se čaka?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
[D]emon ::
Emonagram se deluje, o kvaliteti servisa pa se lahko prepricas ze po tem, kako pridno odgovarjajo na maile.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
šernk ::
kar vem se waterproof mobitelov sploh ne popravlja ampak direktno menja. ravno iz razloga vodotesnosti.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
kar vem se waterproof mobitelov sploh ne popravlja ampak direktno menja. ravno iz razloga vodotesnosti.
Če je to res, me ni strah poslat. Če pa ni pa sem malo skeptičen.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
šernk ::
ne me vzet za besedo, ampak tako je bilo ko so postali moderni par let nazaj. ker takrat sem še imel kaj kontaktov kje in kako se popravlja.
takrat je recimo tudi toptime vsa mehanična popravila za sony ericsson pošiljal na servis na madžarsko, pa danes ni več tako saj so meni v LJ menjali matično.
takrat je recimo tudi toptime vsa mehanična popravila za sony ericsson pošiljal na servis na madžarsko, pa danes ni več tako saj so meni v LJ menjali matično.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Nevem še, če jih bom pohvalil. Zaenkrat so malo čudni... Čakam še na mejl z statusom...
Še vedno nobenega odgovora o statusu...
Še vedno nobenega odgovora o statusu...
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Po 22 dnevih,
treh neodgovorjenih mejlih,
dveh telefonskih klicih,
sem končno izvedel, da še čakajo na rezervni del in ne vejo kako dolgo bo trajalo....
- Tolko o naših hitrih in zanesljivih servisih...
No, saj še majo 22 dni.
31. dan.
45. dan
treh neodgovorjenih mejlih,
dveh telefonskih klicih,
sem končno izvedel, da še čakajo na rezervni del in ne vejo kako dolgo bo trajalo....
- Tolko o naših hitrih in zanesljivih servisih...
No, saj še majo 22 dni.
31. dan.
45. dan
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Dobil telefon poslan po 45. dnevu.
Danes ugotovil:
- reža za sekundarno sim kartico je uničena
- vgrajen ekran ima ghosting iz sive
Hvala lepa emonagram za kvalitetno storitev !
Danes ugotovil:
- reža za sekundarno sim kartico je uničena
- vgrajen ekran ima ghosting iz sive
Hvala lepa emonagram za kvalitetno storitev !
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počeno steklo na telefonu-zamenjati da/ne?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5368 (4774) | smrekcsem |
» | Veljavnost garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1082) | Machete |
⊘ | Serviserji ne znajo telefona popravitiOddelek: Mobilne tehnologije | 5300 (3076) | OmegaBlue |
» | Rok garancije (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12964 (10082) | solatko |
» | Mobitelov servisOddelek: Mobilne tehnologije | 3064 (2288) | ales400 |